Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fáj az első szex? (Lányok. )

Fáj az első szex? (Lányok. )

Figyelt kérdés

Milyen érzés a szüzesség elvesztése? Fáj nagyon? Igazábol mit éreztetek pontosan? Kösz a válaszokat!

L.

2014. júl. 31. 23:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nekem fájt az első pár lökés de ki lehet birni. Nyugi én is nagyon izgultam elötte de nem kell.
2014. aug. 1. 00:00
 2/16 anonim ***** válasza:
Van, akinek fáj, van, akinek meg nem. Változó az is, hogy vérzik-e utána.
2014. aug. 1. 00:02
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a szerelmeddel való első alkalom az egyike a világ hét csodájának. ;)

Az elsőnél éreztem fájdalmat, de a szerelmem gyengédsége miatt élvezetes volt, mivel tudtam, hogy az övé lehetek. Ő is én is nagyon élveztük, ennél jobban nem is tudtam volna elképzelni, mert az orgazmus mellett egyéb testi érzésekben is volt részünk.

Az érzés fantasztikus.

Mikor már nehezen tudsz ellenállni, minden érintkezéstől libabőrös leszel, ami teljesen ellazít, ami azt jelenti, hogy a barátodra bízod magad. Ilyenkor ő megtesz mindent annak érdekében, hogy a "csillagokig emeljen".

Igazából nem tudom leírni, de fantasztikus.

Igazából a tudat, hogy azé lehetsz akit szeretsz elmulassza a félt fájdalmat.

Sokan erre a fájdalomra görcsölnek, de nekem eszembe sem jutottak ilyen "komplikációk", mint a fájdalom, csak haladtam a történésekkel.

Azóta is minden alkalom nagyszerű és ugyebár az érzelmes szeretkezés mellett megjelentek egyéb vadabb, kellemes játékok, szórakoztatások is, amik igencsak jók.

A legfontosabb, hogy az elsőnél legyél szerelmes, mert az első nyomot hagy benned, azt soha nem fogod elfelejteni.

Ha szerelem nélkül történik, esetlegesen érzéktelenül, akkor nem fogsz tudni kellőképpen ellazulni, amitől lehet igen fájni fog, de én ezt szerencsére nem tapasztaltam.

L

2014. aug. 1. 00:30
 4/16 A kérdező kommentje:
Utolsó, nagyon köszönöm a részletes választ.
2014. aug. 1. 00:45
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Én az elsőt is élveztem :)

Az elején,az első 1-2 percben érdekes érzés volt,de azt nem mondanám,hogy fájt,teljesen kibírható, ezerszer kellemetlenebb,ha a kis lábujjadat beütöd valahova :D

Nem kell rágörcsölni erre a témára,azzal csak tényleg rontasz a helyzeten :)

2014. aug. 1. 02:07
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez személyenként változó, de szerintem, hogyha olyan emberrel történik meg az első, akit tényleg szeretsz, a pillanatnyi fájdalmon túl az első is nagyon élvezhető és csodálatos élmény :) A lényeg, hogy ne görcsölj rá, csak hagyd , hogy a dolgok maguktól megtörténjenek és minden jó lesz :)
2014. aug. 1. 09:11
 7/16 anonim válasza:
Nekem is fájt az első, de a barátom gyengéd volt és ahogy odafigyelt rám mindenért kárpótolt. :)
2014. aug. 1. 10:18
 8/16 A kérdező kommentje:
Nem görcsölok be, sőt nem is igazán van tervbe, mivel a megfelelő partner még nincs meg. Csak kíváncsi voltam, hogy miért parázik mindenki, mivel gondoltam annyira nem fájhat. Meg amúgyis, ha már ott vagy, akkor nem azon gondolkozol, hogy most fáj vagy nem, hanem azon, hogy kívánod s szereted a másikat. Én így gondolom, minden történik magától. Köszönöm a válaszokat! Észbe tartom, amikor "arra" esik a sor. Egyébként 17/L
2014. aug. 1. 12:19
 9/16 anonim ***** válasza:

Én tegnapelőtt szeretkeztem először a barátommal. Nekem fájt...nagyon. Szinte könnyeztem, de elhiheted, utána pár perccel már nem emlékeztem a fájdalomra. ;) :)

17L

2014. aug. 1. 17:28
 10/16 anonim válasza:
100%
Változó... Én speciel iszonyatosan görcsöltem miatta, hogy meg fog történni, rágörcsöltem, hogy fájni fog-e. A barátom viszont folyton nyugtatott és nagyon figyelmes volt. Beszélgettünk előtte sokat, meg közben is sokat beszélt, hogy feloldja a gátlásosságomat.
2014. aug. 1. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!