Fáj az első szex? (Lányok. )
Milyen érzés a szüzesség elvesztése? Fáj nagyon? Igazábol mit éreztetek pontosan? Kösz a válaszokat!
L.
Szerintem a szerelmeddel való első alkalom az egyike a világ hét csodájának. ;)
Az elsőnél éreztem fájdalmat, de a szerelmem gyengédsége miatt élvezetes volt, mivel tudtam, hogy az övé lehetek. Ő is én is nagyon élveztük, ennél jobban nem is tudtam volna elképzelni, mert az orgazmus mellett egyéb testi érzésekben is volt részünk.
Az érzés fantasztikus.
Mikor már nehezen tudsz ellenállni, minden érintkezéstől libabőrös leszel, ami teljesen ellazít, ami azt jelenti, hogy a barátodra bízod magad. Ilyenkor ő megtesz mindent annak érdekében, hogy a "csillagokig emeljen".
Igazából nem tudom leírni, de fantasztikus.
Igazából a tudat, hogy azé lehetsz akit szeretsz elmulassza a félt fájdalmat.
Sokan erre a fájdalomra görcsölnek, de nekem eszembe sem jutottak ilyen "komplikációk", mint a fájdalom, csak haladtam a történésekkel.
Azóta is minden alkalom nagyszerű és ugyebár az érzelmes szeretkezés mellett megjelentek egyéb vadabb, kellemes játékok, szórakoztatások is, amik igencsak jók.
A legfontosabb, hogy az elsőnél legyél szerelmes, mert az első nyomot hagy benned, azt soha nem fogod elfelejteni.
Ha szerelem nélkül történik, esetlegesen érzéktelenül, akkor nem fogsz tudni kellőképpen ellazulni, amitől lehet igen fájni fog, de én ezt szerencsére nem tapasztaltam.
L
Én az elsőt is élveztem :)
Az elején,az első 1-2 percben érdekes érzés volt,de azt nem mondanám,hogy fájt,teljesen kibírható, ezerszer kellemetlenebb,ha a kis lábujjadat beütöd valahova :D
Nem kell rágörcsölni erre a témára,azzal csak tényleg rontasz a helyzeten :)
Én tegnapelőtt szeretkeztem először a barátommal. Nekem fájt...nagyon. Szinte könnyeztem, de elhiheted, utána pár perccel már nem emlékeztem a fájdalomra. ;) :)
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!