Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Félek hogy fáj. Hülyeség...

Félek hogy fáj. Hülyeség lenne? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Nos. A barátommal már abban a fázisban járunk, hogy lefeküdjünk. Már 1 éve vagyok vele együtt, én 16 vagyok. A lényeg annyi, hogy rettenetesen félek, hogy fájni fog az első, és azon gondolkodtam, hogy jó ötlet lenne-e inni egy keveset. Vagyis.. nem keveset. Szóval így a "másodikkal indítanék" és semmi rossz emlék vagy fájdalomérzet. Hülyeség lenne?

2014. júl. 28. 23:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen, eléggé! A sok ital kicsit sem jó, egyrészt esélyes, hogy emlékezni sem fogsz rá, márpedig ez szép, ha megmarad emléknek. Másrészt rosszul is lehetsz közben, az meg is ölte az egészet. Max egy pohárkával igyál, hogy ellazulj, de a legjobb az lenne, ha a barátod lazítana el.

16 évesen nincs szükséged arra, hogy alkohol oldja meg a "feszkóidat". Ha figyel rád, időt szakít az előjátékra, akkor szépen lassan feloldja a félelmed, és ennek sokkal több értelme van, mint piálni!

2014. júl. 28. 23:48
 2/13 A kérdező kommentje:
:/ Köszönöm :s
2014. júl. 28. 23:50
 3/13 anonim ***** válasza:
Szerintem még hanyagoljátok egy pár évig. Még nincs meg hozzá az eszed.
2014. júl. 28. 23:50
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha igazán akarod és tényleg szeretnél lefeküdni vele azt onnan fogod tudni drágám hogy nem fogsz félni tőle hanem egyszerűen csak akarod minden porcikáddal hogy megtörténjen félelem érzet nélkül...
2014. júl. 28. 23:56
 5/13 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó. :) Csak tényleg attól tartok, hogy fáj. Semmi más. Bízom benne. Csak ugye mindenhez két ember kell. :) A piát csak arra gondoltam, hogy a "kellemetlen" emlék ne maradjon meg.
2014. júl. 28. 23:56
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

A négyes válaszolónak tökéletesen igaza van. Minden félelmed el fog múlni, mikor VALÓBAN készen állsz rá. Az, hogy ennyire rettegsz tőle, lelki eredetű, nem vagy még érett a dologra... Ez 16 évesen kicsit sem gáz, sőt! Az inkább, hogy leidd magad, csak hogy szét merd tenni a lábad...

Első voltam.

2014. júl. 29. 00:00
 7/13 anonim válasza:
Kislány vagy te mèg ilyen dologhoz nem pasizni kène meg inni aztán 9hónap múlva jön a meglepi sîrás rìvás .
2014. júl. 29. 00:03
 8/13 anonim válasza:
Igen hülyesèg lenne!!!!!!!
2014. júl. 29. 00:06
 9/13 anonim ***** válasza:

Tényleg butaság emiatt inni, a többieknek igazuk van. Ha érett leszel, nem fogsz ezen parázni.

Nekem még nem olyan rég volt, mikor elvesztettem, szóval viszonylag friss emlék, de nekem pl meg se fordult a fejemben ilyen. Végig csak az volt bennem, hogy mennyire vágyom már rá. Hidd el, nem vagy még elég érett ehhez.

2014. júl. 29. 00:18
 10/13 anonim válasza:
sztem nem . baszááááááááááááááá be . :DDDDDDD
2014. júl. 29. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!