Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Félek hogy fáj. Hülyeség...

Félek hogy fáj. Hülyeség lenne? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Nos. A barátommal már abban a fázisban járunk, hogy lefeküdjünk. Már 1 éve vagyok vele együtt, én 16 vagyok. A lényeg annyi, hogy rettenetesen félek, hogy fájni fog az első, és azon gondolkodtam, hogy jó ötlet lenne-e inni egy keveset. Vagyis.. nem keveset. Szóval így a "másodikkal indítanék" és semmi rossz emlék vagy fájdalomérzet. Hülyeség lenne?

2014. júl. 28. 23:46
1 2
 11/13 anonim válasza:

Ne piálj!! Úgy elkábulsz és semmit se fogsz érezni(tapasztalatból mondom)

Egyébként én magamnak veszítettem el, szóval lehet ezt kellene neked is tenned, mert akkor már vele nem fog fájni.

2014. júl. 29. 14:51
 12/13 anonim ***** válasza:
ha nagyon bepiálsz akkor semmi nem marad meg ha jol bemelegít előjáttékkal akkor csak annyit fogsz érezni kb mint ha felnyultál volna magadnak és elkezdenéd 2 ujjal szét feszíteni
2014. júl. 29. 16:28
 13/13 anonim ***** válasza:

És? Attól, hogy a másodikkal indítasz, mi változik? Semmi.

Én másfél éve rendszeresen szeretkezek, de mindig(!) fáj a behatolás első pár pillanata.

2014. júl. 29. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!