Félek hogy fáj. Hülyeség lenne? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Nos. A barátommal már abban a fázisban járunk, hogy lefeküdjünk. Már 1 éve vagyok vele együtt, én 16 vagyok. A lényeg annyi, hogy rettenetesen félek, hogy fájni fog az első, és azon gondolkodtam, hogy jó ötlet lenne-e inni egy keveset. Vagyis.. nem keveset. Szóval így a "másodikkal indítanék" és semmi rossz emlék vagy fájdalomérzet. Hülyeség lenne?2014. júl. 28. 23:46
11/13 anonim válasza:
Ne piálj!! Úgy elkábulsz és semmit se fogsz érezni(tapasztalatból mondom)
Egyébként én magamnak veszítettem el, szóval lehet ezt kellene neked is tenned, mert akkor már vele nem fog fájni.
12/13 anonim válasza:
ha nagyon bepiálsz akkor semmi nem marad meg ha jol bemelegít előjáttékkal akkor csak annyit fogsz érezni kb mint ha felnyultál volna magadnak és elkezdenéd 2 ujjal szét feszíteni
13/13 anonim válasza:
És? Attól, hogy a másodikkal indítasz, mi változik? Semmi.
Én másfél éve rendszeresen szeretkezek, de mindig(!) fáj a behatolás első pár pillanata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!