Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fáj az első szex? (Lányok. )

Fáj az első szex? (Lányok. )

Figyelt kérdés

Milyen érzés a szüzesség elvesztése? Fáj nagyon? Igazábol mit éreztetek pontosan? Kösz a válaszokat!

L.

2014. júl. 31. 23:47
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Értem.
2014. aug. 1. 18:20
 12/16 anonim válasza:

nekem egyaltalan nem fajt,mert szerettem azt akivel tortent,es nagyon jo volt addigra mar nagyon vagytunk egymasra,kb egy kis tuszurast ereztem ,pedig nagyon nem voltak kismeretei:) /mindketten szuzek voltunk//16 evesek/

most 18/L

2014. aug. 1. 18:24
 13/16 anonim válasza:
nyugodj meg,lazulj el,ha vagysz,es tenyleg akarod,kivanod n lesz gond...gyujts,gyujtsatok gyertyat meg ilyesmi amitol tudod hogy ellazulsz :)
2014. aug. 1. 18:25
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszi.
2014. aug. 1. 21:47
 15/16 anonim válasza:

Én úgy voltam vele, hogy előbb vagy utóbb túl kell esni rajta és nem a világ legfájdalmasabb dolga. Nem féltem de nem is fájt annyira. 10-es skálán talán 6-7. 3 hónapja történt meg az első de még mindig szokott kicsit fájni amikor először berakja, viszont én nem is véreztem az elsőnél, pedig nem csináltam vele semmit. Én egy kibírható de picit fájdalmas feszítést éreztem az elején, a vége felé már semmi ilyesmit. Most meg már az elejét leszámítva nagyon jó :)

17/L

2014. aug. 3. 13:07
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszi szépen utolsó: :)
2014. aug. 3. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!