Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért van sok ember ebben a...

Miért van sok ember ebben a tévhitben? (többi lent)

Figyelt kérdés

Többen írogatják hogy csakis azzal akarják elveszíteni a szüzességüket akit szeretnek.

Ez egyértelműen hülyeség mivel hatalmas hiba lehet abból hogy valaki le szeretne élni életét azzal akivel elveszítette a szüzességét. Célszerűbb tapasztaltan belekezdeni egy komoly kapcsolatba és jobb elveszíteni a szüzességet egy számunkra közömbös partnerrel vagy pedig nem élni vele komoly kapcsolatban.

Ellenkező esetben a kapcsolatban problémák lehetnek ugyanis idővel aki még mással nem élt nemi életet új partner után nézhet.

2014. júl. 31. 11:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szerintem igazad van, de sokan ezt a szemléletet összetévesztik a ribiséggel. A között, amikor valaki huszonéves koráig vár az ún. "Igazira", de addig meg sem ismeri a saját szexualitását, meg a között, amikor valakit 14 évesen megdug egy részeg a házibuliban, van köztes állapot is. Sokan ezt nem ismerik, és azt hiszik, hogy attól, hogy egy lány nem élete szerelmével veszíti el, akkor azt biztos egy hormontúltengéses kis k#rva. Egy haverral is lehet jó élmény (én vagyok az élő példa erre), ami nem szégyen, nem lenézendő.

18L

2014. júl. 31. 13:13
 12/14 anonim ***** válasza:

+1

2014. júl. 31. 13:16
 13/14 anonim ***** válasza:
Én meg valszeg prostival fogom, ez van. Régebben én is azt gondoltam, hogy kizárólag azzal, akit szeretek és viszont, csak sajnos a világ nem így működik. Bár még várok egy normális lányra, de valszeg ha lediplomázom, akkor elmegyek egy igényeshez és kész, mert már éget a vágy. Ez amúgy nem tévhit csak egy attitűd a sok közül, kinek ez, kinek az. Az, hogy a mai világba ez nem illeszkedik be, mert az úgy kevesebb pénzt hoz bizonyos cápáknak a konyhára, az a szomorú. Aki szerencsés, annak így jön össze, de nagyon keveseknek adatik meg.
2014. aug. 1. 10:55
 14/14 anonim ***** válasza:

"Többen írogatják hogy csakis azzal akarják elveszíteni a szüzességüket akit szeretnek."

-> Ez tényleg ekkora baj?

"Ez egyértelműen hülyeség mivel hatalmas hiba lehet abból hogy valaki le szeretne élni életét azzal akivel elveszítette a szüzességét."

-> A kettő nem kapcsolódik egymáshoz, és nem is következik egymásból. És miért lenne gond, hogy a legelején abból indul ki, hogy Ő lesz a nagy Ő. Oké, nem kell házasságig várni ilyennel, mert azért tény, hogy meg kell ismerni a másikat minden téren a házasság előtt. Egyébként ha meg a kapcsolat maga nem működik, akkor ez van, ilyen az élet. Szerintem az emberek 0,00x százaléka az, aki így gondolkodik, hogy csak és kizárólag ő lehet az élete párja, akivel elveszti, ezen belül az, aki előbb házasodik, aztán teszi meg. Ez zsákbamacska.

"Célszerűbb tapasztaltan belekezdeni egy komoly kapcsolatba és jobb elveszíteni a szüzességet egy számunkra közömbös partnerrel vagy pedig nem élni vele komoly kapcsolatban."

-> Duplán cáfolom. Közömbös emberrel elveszteni a szüzességet, akinek a társaságában nem oldódik fel a lány, hiba. Ahogy az is, hogy nem bízik meg benne. És ebből lesz sokszor az az eredmény, hogy a leányzó utána sokkal gátlásosabb lesz, mint előtte, vagy ami rosszabb, az ELSŐ emlékei miatt lesznek gondjai, amikor erre kerülne a sor. Mert sokkal nagyobb az esély arra, hogy akár érzelmileg, akár fizikailag, sérüléseket fog szenvedni. Ettől pedig szoronghat a későbbiekben. Tapasztalat...

Én egyetlen egyszer voltam együtt mással, mielőtt a mostani kapcsolatomba belekezdtem. És ha már lassan három éve tart, azt hiszem komoly, attól függetlenül, hogy rohadt tapasztalatlan voltam az elején. És lelkileg számomra a mostani párommal történt meg az első. Mert a másikra, ha rágondolok, szorongok, és beleborzongok.

Másrészt pedig ott vannak a betegségek. Oké, guminál nem,

"Ellenkező esetben a kapcsolatban problémák lehetnek ugyanis idővel aki még mással nem élt nemi életet új partner után nézhet."

-> Ha szereted/szerelmes vagy a párodba, nem csalod meg. Ha új társ után nézel, nem azért teszed, mert mással még nem kufircoltál, csak azzal az egy emberrel, hanem azért, mert nem érzel iránta már úgy. Nem vagy belé már szerelmes, nem szereted, vagy már abszolút nem tudod elképzelni vele a jövőd.

És az utolsó mondatodon a lényeg. "Nézhet". Ez pedig nem kötelező, nem törvényszerű, hogy nézni is fog.

2014. aug. 5. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!