Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Barátnőm anyukája azt szerette...

Barátnőm anyukája azt szerette volna hogy a lányuk 18 évesen veszíti el a szüzességét de nem jött össze 17 évesen elvesztett velem (folytatás lent) -?

Figyelt kérdés
2éve vagyunk együtt amúgy:D és most elakarja vinni nőgyógyászhoz és ha lebukunk hogy nem szűz akkor nagyon nagy gáz van (nem vérzett még neki meg semmi ilyesmi) mit mondhatna az orvosnak hogy ne mondja el anyujának vagy mit tehetne hogy ne derüljön ki?
2010. jan. 10. 20:50
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Barátnőm 17 éves nem 18még.... remélem nem megy be mert akkor nem tudom milesz...
2010. jan. 10. 22:26
 12/18 anonim ***** válasza:
Barátnőd mondja, hogy van egy olyan dolog amiről kettesben akar a doktorral beszélni, mert ezt sem tudják megbeszélni az anyjával akkor azt se fogja tudni. És akkor kérje meg a doktort hogy ne mondja el, mert akkor vége lesz mint a botnak!
2010. jan. 10. 22:50
 13/18 anonim ***** válasza:
Az orvos csak azt tudja megállapitani hogy van e még szűzhártyája a bnődnek vagy nincs. Ha nincsen,az nagyon sok dologtól elszakadhat,jol irták sport,tampon,stb stb..
2010. jan. 10. 23:20
 14/18 anonim ***** válasza:
91%
Egyszer mar irtam, de most jutott eszembe, ha eloszor megy a baratnod a doki meg fogja kerdezni, hogy szuz-e, ugyanis akkor nem vizsgalja meg vaginalisan, csak a feneken keresztul, mondja egyszeruen, hogy meg az, ha a doki eszre is veszi a csalast, ha egy kis esze van le fog neki esni a szitu, csak semmi para!
2010. jan. 10. 23:49
 15/18 anonim ***** válasza:

A szűzhártya nagyobb megerőltetés hatására is leszakadhat.

De esetleg NÉZD meg TE magad, hogy mennyi maradt belőle?

Ha egyszer szexeltetek és nem vérzett lehet elegendő nyílás volt rajta, hogy simán ment az első és nem szakadt le még így ezzel meg lehet etetni anyukát hogy hát ő még szűz. :)

Vagy azt mondja egyszer váratlanul fájt vérzett azt hitte megjött neki előbb de csak levált.

2010. jan. 11. 01:12
 16/18 anonim ***** válasza:
89%
A másik ami eszembe jutott(AMúgy jókat mondtak) hogy és akokr mi van? Visszacsinálni már nem tudja, kidobja a lányt vagy mi?
2010. jan. 11. 18:05
 17/18 anonim ***** válasza:
Az orvos nem mondhatja el az anyukának, hogy a lány már nem szűz. Anyuka meg maradjon a váróban. Végül is nem ő fogja vizsgálni a lányt...
2010. jan. 11. 21:34
 18/18 anonim ***** válasza:

Én csak egyvalamit nem értek. Sztem az a szülő, amelyik annyira elvetemült, hogy képes ilyesmi miatt elcipelni a gyerekét a nőgyógyászhoz, az szerintem simán megteszi azt is, hogy ráparancsol a lányára, hogy engedélyezze az orvosnak hogy az felvilágosítást adjon a szülőknek.nem?

Az orvost meg oké hogy köti az orvosi titoktartás, és "ha külön kéred", akkor nem mond el semmit a szülőnek. De ha anyád megkérdezi az orvostól, hogy mi a helyzet, és ő meg azt válaszolja, hogy nem mondhatom meg, mert a kislánya nem egyezett bele hogy felvilágosítást adjak, akkor az anyuka nem vágja le hogy mi a szitu? Hát nyilván azért nem engedi meg, mert van valami titkolnivalója, nem?

Én ezt nem értem h ilyenkor mivan....mert erre még senki nem adott választ.

(már máshol is leírtam ezt a kérdésemet)

2010. jan. 28. 02:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!