Barátnőm anyukája azt szerette volna hogy a lányuk 18 évesen veszíti el a szüzességét de nem jött össze 17 évesen elvesztett velem (folytatás lent) -?
Figyelt kérdés
2éve vagyunk együtt amúgy:D és most elakarja vinni nőgyógyászhoz és ha lebukunk hogy nem szűz akkor nagyon nagy gáz van (nem vérzett még neki meg semmi ilyesmi) mit mondhatna az orvosnak hogy ne mondja el anyujának vagy mit tehetne hogy ne derüljön ki?2010. jan. 10. 20:50
1/18 anonim válasza:
Az orvost tartja a titoktartási kötelezettség, tehát ha az orvost megkéri, hogy ne mondja el akkor az nem mondhatja. Mondjon csak annyit az orvos, hogy a lányával minden rendben! (nem beteg) És akkor nem hazudott, de nem is mondta el amit amúgy sem szabadna.. nos mást nem tudok mondani!
2/18 anonim válasza:
orvos nem mondhatja elmert van az a titoktartás és ha a csaj nem akarja h bent legyen mikor nézik akk kiküldik elvileg..
meg amúgy se látszik sztem h má nem szűz mert a szűz hártya bármikor elszakdthat akár torna közben is
3/18 anonim válasza:
Az orvos nem mondhatja el!!! A barátnődnek még csak meg sem kell kérnie erre, ő titoktartást fogadott, egyszerűen nem igazi orv
4/18 anonim válasza:
hoppá, még nem akartam elküldeni:)
szóval egyszerűen nem igazi orvos, ha elmondja a barátnőd anyukájának.
5/18 anonim válasza:
ha nem bíztok az orvosban, akkor lehetne azt mondtani hogy tamponhasználat miatt vagy sport miatt...
6/18 anonim válasza:
Szegeny de szar, hogy a sajat anyjanak nem mondhat el ilyesmit 18 evesen, jo fej muter lehet:S
7/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!Én is rohadtul izgulok parázok hát még a bnőm hát ja érdekes anyukája van ...csak 18 éves koráig szűz kel hoyg legyen ez mi érdekes egy dolog...és a bnőmnek a tesóját aki 25 éves is vinni akarja XD aki kb felnőtt nő és akkor megy el amikor ő akar sztem de az anyuja azt mondta neki is jöni e kel elég durva XD :D....
2010. jan. 10. 21:31
8/18 anonim válasza:
reméljük az anyuka nem akar bennt lenni a viszgálat alatt...
9/18 A kérdező kommentje:
Hát azt mondták kilehet küldeni!
2010. jan. 10. 21:45
10/18 anonim válasza:
De még nincs 18 és az anyja a gondviselő, nem?
Bocs ha nem, csak hát ez is eszembe jutott és akkor bizony befurakszik a vizsgálatra a vén csataló. Már ahogy a bősz anyákat ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!