14 vagyok de még nincs magömlésem. Kiszoktam verni általában minden nap, de nem jön belőle semmi. Baj ez?
Figyelt kérdés
2010. jan. 10. 01:07
11/17 anonim válasza:
Szerintem nem kell aggódnod. nekem is kb 14 éves koromban volt az 1. és énis ugyanugy bevoltam sz4rva mint te :D
12/17 anonim válasza:
xD nekem már 12 évesen volt :D De már jókora adagok jönnek ki kb. egy feles poharat meglehet tölteni.
14F
13/17 anonim válasza:
Nem baj. Ez normális.
Olyan mint a csajoknál a menzesz. Manapság 13-14 körül megjön de van akinek még mai s kivár 16-17 éves koráig.
14/17 anonim válasza:
hoki után pisilj egy üres befőttes üvegbe, és nézd meg a színét. ha zavaros, akkor neked retrográd orgazmusod van, ami azt jelenti, hogy a sperma a hugyhólyagodba ürül. ez nem kóros állapot, nem betegség. inkább áldás :)
15/17 anonim válasza:
Utolsó: Áldás? Aztán majd vizeljen az asszonyba, ha gyereket akar? Gratz....
16/17 anonim válasza:
én is így voltam csak 12 évesen jött meg, de már előtte is vertem és nem jött meg verjed verjed és ,ajd egyszer csak megjön egyébként miután megjön sokkal nagyobb orgazmusaid lesznek...
17/17 anonim válasza:
Nyugodtan verjed napjában akár többször is. Egyszer neked is elkezd jönni belöle jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!