Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Áprilisban 14 leszek, de még...

Áprilisban 14 leszek, de még nem változott át a péniszem. Mikorra fog? Hogyan történik ez? Magömlésem sincs még?

Figyelt kérdés
Kiszoktam verni de nem jön belőle semmi..
2010. jan. 15. 17:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Mire kellene átváltoznia, tündérkisasszonnyá?:D
2010. jan. 15. 17:15
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Suhintsd meg a varázspálcáddal,és máris átváltozik valamivé,csak ne felejts el kívánni valamit.
2010. jan. 15. 17:19
 3/13 anonim ***** válasza:
93%
Ne aggódj! Verd ki 3x a születésnapodon: reggel 6-kor, délben és este 6-kor. Majd lóbáld meg 12x. Ha mindent jól csináltál, akkor másnapra beszőrösödik, harmadnap pedig elveszted a szüzességedet.
2010. jan. 15. 17:21
 4/13 czibles válasza:
100%
túl sok transformers-t néztél...
2010. jan. 15. 17:23
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

hehe nagyon viccesek a kommentek:D:D.

de figyi mindenkinél máshogy van ez. vki korábban ivarérett lesz, vki csak később. de a lányoknál se egy időben jön meg először...

türelem... leszel te még nagyfiú:). (varázslat nélkül is) viszont utána majd ne félj, varázsolnod kell:D:D

2010. jan. 15. 17:30
 6/13 A kérdező kommentje:
normális válaszokat vártam..amúgy nem a szőrösödésre értettem..Hanem,hogy mikorra fog vastagodni meg ilyenek..de látom ti nem értitek..
2010. jan. 15. 17:30
 7/13 anonim ***** válasza:
Figyi, ha 14 leszel és nincs magömlésed, merevedésed, érdemes lenne megnézetned magad, mert általában a fiúknak 12 éves korig megvan az első önkéntelen magömlése. Ha mégsem, akkor meg kéne vizsgálni, hogy leszálltak-e a heréid a hasüregből, mert ha nem, akkor gond van. Meg kéne nézetni orvossal (gondolom szülők előtt ez ciki, meg minden, de később elég nagy problémád lehet belőle, ha nem jársz utána).
2010. jan. 15. 17:37
 8/13 A kérdező kommentje:
Merevedésem van..meg mondom,ha kiverem akkor el is tudok élvezni,csak magömlésem nincs még..
2010. jan. 15. 17:39
 9/13 anonim ***** válasza:

Igen, de a lenyegen nem valtoztat. Amit az elotted szolo mondott, az jo ugy.

RJ 19/F

2010. jan. 15. 17:41
 10/13 anonim válasza:
nekem is sokáig nem volt magömlésem, emiatt ne aggódj, de azért vedd figyelembe az előttem szólókat orvosi szempontból. amúgy nem fog átváltozni, korral nő jó esetben
2010. jan. 15. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!