Áprilisban 14 leszek, de még nem változott át a péniszem. Mikorra fog? Hogyan történik ez? Magömlésem sincs még?
Figyelt kérdés
Kiszoktam verni de nem jön belőle semmi..2010. jan. 15. 17:14
1/13 anonim válasza:
Mire kellene átváltoznia, tündérkisasszonnyá?:D
2/13 anonim válasza:
Suhintsd meg a varázspálcáddal,és máris átváltozik valamivé,csak ne felejts el kívánni valamit.
3/13 anonim válasza:
Ne aggódj! Verd ki 3x a születésnapodon: reggel 6-kor, délben és este 6-kor. Majd lóbáld meg 12x. Ha mindent jól csináltál, akkor másnapra beszőrösödik, harmadnap pedig elveszted a szüzességedet.
4/13 czibles válasza:
túl sok transformers-t néztél...
5/13 anonim válasza:
hehe nagyon viccesek a kommentek:D:D.
de figyi mindenkinél máshogy van ez. vki korábban ivarérett lesz, vki csak később. de a lányoknál se egy időben jön meg először...
türelem... leszel te még nagyfiú:). (varázslat nélkül is) viszont utána majd ne félj, varázsolnod kell:D:D
6/13 A kérdező kommentje:
normális válaszokat vártam..amúgy nem a szőrösödésre értettem..Hanem,hogy mikorra fog vastagodni meg ilyenek..de látom ti nem értitek..
2010. jan. 15. 17:30
7/13 anonim válasza:
Figyi, ha 14 leszel és nincs magömlésed, merevedésed, érdemes lenne megnézetned magad, mert általában a fiúknak 12 éves korig megvan az első önkéntelen magömlése. Ha mégsem, akkor meg kéne vizsgálni, hogy leszálltak-e a heréid a hasüregből, mert ha nem, akkor gond van. Meg kéne nézetni orvossal (gondolom szülők előtt ez ciki, meg minden, de később elég nagy problémád lehet belőle, ha nem jársz utána).
8/13 A kérdező kommentje:
Merevedésem van..meg mondom,ha kiverem akkor el is tudok élvezni,csak magömlésem nincs még..
2010. jan. 15. 17:39
9/13 anonim válasza:
Igen, de a lenyegen nem valtoztat. Amit az elotted szolo mondott, az jo ugy.
RJ 19/F
10/13 anonim válasza:
nekem is sokáig nem volt magömlésem, emiatt ne aggódj, de azért vedd figyelembe az előttem szólókat orvosi szempontból. amúgy nem fog átváltozni, korral nő jó esetben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!