Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan 14 vagyok de még nem jött meg a magömlésem. Szoktam kényeztetni magam, kiszoktam verni, de nem jön belőle semmi. Meddig lehet ez még így?
Nemileg éretlen lehetsz még. Én is ismerek egy srácot, akinek 15 évesen kezdődött meg a nemi érése, szóval addig nem is érdekelte a szex... valószínűleg Te is ilyen későn érő típus lehetsz.
Ami a nemi orientációdat illeti, az is kialakulatlan még, úgyhogy ne aggódj emiatt. Ha meg mégis biszex leszel, azzal úgysem tudsz mit kezdeni :)
Köszi szépen a választ!És neked hány éves korodba jött meg a magömlés??Álmodban??Mert állítólag úgy szokott megjönni..
Várom válaszod!
17:12 vagyok.
Hát álmomban is volt egy kicsi, de nem olyan látványos mint ahogy a nagykönyvben meg van írva :D Lehet neked is van, csak mire felkelsz megszárad. De mondom ne parázz van akinek már 11 éves korában összejön, van akinek 15. Én is 13 elmúltam már mire először kivertem :)
Én legelőször úgy mentem el, hogy az ágyat dugtam :D
Ezt nem kell szó szerint érteni, csak úgy, hogy késő este már, mikor lefeküdt mindenki, és tudod, hogy senki nem zavarhat meg, akkor csináld azt, hogy mikor már meg van ágyazva, szépen befekszel az ágyba, előtte pedig, ha gondolod állítsd fel magadnak. Aztán ha puha lepedőd van (fontos, hogy ne sértse meg soha, és puha legyen), csak hasra fekszel, és elkezdesz dolgozni. A derekadat, csípődet mozgatod, mintha egy lány lenne alattad misszionáriusban. És fontos, hogy képzeld el, hogy tényleg csinálod valakivel, különben, ha nem lazulsz el és nem éled bele magad, akkor nem lesz semmi. Ha kicsit rossz, akkor nyúlj oda a kezeddel, igazítsd meg a lepedőt -nem mindig fordul elő, csak néha- aztán folytasd. Én először így élveztem el. És azóta is sokszor így, ha nincs kedvem a kezemet használni. Igaz, csak késő este, vagy kora reggel lehet csinálni azért, mikor még vagy már azt hiszik, hogy alszol.
A kérdezőnek ez tök normális, kicsit későn érsz.
Előző válaszolónak: vazeg te állat xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!