Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem merem magam a teljes orgazmusig kényeztetni?
19 éve szűz lány vagyok, és legtöbbször a csiklóm izgatásával maszturbálok. De nem merem végig csinálni (nem tudom miért), amikor jön az a bizsergető érzés, az első nagyobb hullám abbahagyom.
Lehet azért nem merem végigcsinálni, mert még soha nem volt orgazmusom, és félek, hogy fogok rá reagálni?
Olvasd el, amit linkeltem. Tuti biztos, hogy valami blokk van benned, ami megakadályozza, hogy jobban élvezd a dolgot! Ki kell derítened, hogy mi az.
Ha elsőre az jut eszedbe, amit írtál is, akkor lehet az a probléma. De erre van egy megoldás: nyugodt körülmények között, egyedül csináld! Az orgazmus nagyon jó dolog, és semmi veszélyes nincs benne. Sokan szeretik és csinálják, mégis élnek :)
Természetes végigolvastam, de egyik sem kizáró tényező. A szüleim nem tiltották/tiltják, trauma sem ért, és viszonylag meg vagyok elégedve magammal.
Nyugodt körülmények között szoktam maszturbálni, amikor senki sem lát és hall, teljes sötétségben.
Nem tudom, mi lehet velem a baj.
Ha félsz az orgazmustól, az is kizáró ok lehet. Már önmagában elég, hogy ne merd megcsinálni. Végülis ha félsz, hogy leesel, akkor nem állsz ki a 10.-en az erkély szélére, nemde?
De erre a legjobb gyógymód a szembesítés! Csináld meg! Kapcsolj ki, és csináld, úgy hogy jó legyen. Ne aggódj semmi miatt, csak add át magad az érzésnek!
Igyekszem, mert hidd el, ez így nekem nagyon nem jó.
Igazán rendes tőled, hogy ennyire segíteni próbálsz. Köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!