Erre próbálok rá jöni segitettek?
Ellőre szólok nem magyar vagyok bocs a helytelen irásé!!!
Van egy komoly barátnőm akit má nem soká elveszek.de eleinte voltak pl: ien problémák mint a szüzeség mert én vele vesztetem ell és ő is velem de semi tapastalacág nem volt nekem és nem údtam hogy aze vagy nem mert eleinte mikor még nem jártunk azt monta má nem szuz majd mikor jártunk rá 2hónapra monta ell hogy hazudot ls nem túdom mi igaz mert 6hónara atta lemagát de nem vrzet de van aki nem vérzik anyit tudok de hogy ő szüz volt e vagy nem nem túdommert a volt pasiját monta hgy vele volt aki idseb volt nála de aztn elkezt bizonygatni hogy nem volt vele higyek neki mert kételketem hogy ecer ezt mondja ecer azt és aztán be enyúgotamde azé kivánci lenék rá de őtt má nem izélem mert aor ösze vesne velem és azt meg nem akrom..h nem is lett volna az az akor volt mikor még nem voltam neki de azé kiderieném szerintetek hogy tedjem?
Kideríteni nem tudod sehogy. Azt tudod eldönteni, hogy hiszel-e a barátnődnek, vagy nem.
Én se fájdalmat nem éreztem, se nem véreztem, amikor először szeretkeztem életemben, és ez nem ritka jelenség.
Megkérdezhetem egyébként, hogy ha tudnád az igazat, az mennyiben változtatna kettőtök kapcsolatán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!