Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » MiDenki vérzett a szüzzeség...

MiDenki vérzett a szüzzeség elvesztése kor mert én nem és a párom nem is hiszi mai napig hogy szüz voltam? SOS

Figyelt kérdés
SOS
2014. júl. 23. 11:23
 1/8 anonim ***** válasza:
nem.
2014. júl. 23. 11:25
 2/8 anonim ***** válasza:
Te vagy az Barbi? :O
2014. júl. 23. 11:25
 3/8 anonim ***** válasza:
Én sem véreztem, nem is fájt.
2014. júl. 23. 11:26
 4/8 anonim ***** válasza:
Én nem véreztem, nem mindenkinek jár a hártyaátszakadás vérrel. Ha ezt a barátod nem képes felfogni, akkor elég ostoba. Nézzen után a neten!
2014. júl. 23. 11:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem véreztem, de amikor először voltam együtt a barátommal akkor ő is érezte, hogy van egy kis akadály..azért azt megéreztük..De annyira szerintem nem fontos az egész, ha együtt vagytok, minden rendben köztetek akkor miért kérdés ez nálatok..
2014. júl. 23. 11:34
 6/8 anonim ***** válasza:

A szüzesség elvesztése azt jelenti, hogy először jár a hüvelyedben pénisz. Nem pedig azt, hogy átszakad a szűzhártyád. Van akinek sokkal hamarabb átszakad erőteljesebb sporttevékenységkor vagy tampon használattól, sőt vannak olyan lányok, akiknek nincs is szűzhártyája.

Nekem talán másnapra lett 2-3 csepp vér a bugyimon, de ott helyben abban a pillanatban semmi nem volt. Kellemetlenebb volt az első behatolás és annyi.

2014. júl. 23. 12:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem, egyáltalán nem szükségszerű, "párodat" viszont szemmel láthatóan nem az eszéért szereted.
2014. júl. 23. 12:38
 8/8 A kérdező kommentje:
mindenkinek köszönöm
2014. júl. 23. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!