Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok tisztázzuk le ezt a...

Lányok tisztázzuk le ezt a dolgot, hogy miért olyan nagy hátrány, ha valakinek felnőtt korára nem jött össze kapcsolat és nem feküdt még le senkivel?

Figyelt kérdés
Több olyan nő véleményét olvasom, akik azt írják, hogy nekik fontos az, hogy legyen egy férfinak tapasztalata mert nem akarják tanítani. Megkérdezném azt, hogy mibe kéne egyáltalán tanítani? Én pl. nem vágyom arra, hogy tanítgasson hanem hogy ellegyünk, jól érezzük magunkat és szeressük egymást, építsük a jövőnket, fontos a bizalom az őszinteség, alap dolgokkal tisztába vagyok, hogy mikor mit mondjak és mit ne attól, hogy nem volt még senkim. Vagy ha kezdetben néha bénázok olyan nagy ügy? A másik, hogy kipróbálnánk egyszer azt, hogy milyen mással. Ezen eléggé megmosolyodok, mert egy olyan férfi is félre léphet akik már több párkapcsolaton, kalandban volt részük. Nőknél ugyanígy van. Sőt én úgy látom, hogy inkább azok lépnének félre, akik aktívan élnek. Szerintem olyannal lenne legjobb a szex akit szeretek. A szexuális ügyetlenség meg javítható. Nem azt mondom, hogy minden nő ilyen, de nem tudom miért kell egy kapta fára venni, az olyan embereket, akiknek nem volt még kapcsolatuk, mert ezer oka lehet, hogy valakinek nem jött még össze, és ezer féle személyisége lehet. Nem biztos az, hogy az az ember nem lenne képes normális kapcsolatot kialakítani és jól szeretkezni. Akik annyira vágynak tapasztalt partnerre, gondolkozzanak el, hogy egyszer ők is elkezdték valahol még ha hamarabb is nem születtek tehetséggel, és nem biztos hogy egy kezdő férfi annyira rossz lenne, ha rossz akkor nem biztosíték arra, hogy a többi is ilyen.
2014. júl. 20. 15:28
1 2
 11/16 LeftBehind ***** válasza:
37%

Mert nők! Ennyi! Nem kell túlgondolni a helyzetet, nincs itt semmiféle rejtvény. Egész egyszerűen nem hajlandók várni semmire és nem állnak le senkivel aki nem tökéletes számukra. Még hogy ők várjanak egy egész hónapot hogy a másik belejöjjön? Mi van ember, megőrültél? Nézz ki jól, legyen jó munkád, jó dumád, legyél te a csókkirály és minimum egy Casanova az ágyban aztán majd szóba jöhetsz! Addig marad a két markod közül az egyik ízlés szerint és még hálás is lehetsz nekik érte! És ez nem a 10-20%, bátran rávágnám hogy a nők 80%-a ilyen és lehet hogy még ezzel is keveset mondtam, de persze te keresgélsz rossz helyen és minden a te hibád.

Tisztára mint az álláskeresés:

Nincs meló, nincs gyakorlat - Nincs gyakorlat, nincs meló

És itt a slusszpoén - Nem érdekli őket honnan indultál és hova jutottál. Ismételd utánam...."A kutyát nem érdekli!" Nem számít hány kilót adtál le, nem számít hogy régen rájuk se mertél volna nézni, nem számít hány kínkeserves éven vergődtél keresztül mire sikerült barátokat szerezned és úgy ahogy kialakítani egy szociális önbizalmat....NEM, szűz vagy úgyhogy beszoptad!

2014. júl. 21. 00:11
 12/16 anonim ***** válasza:
Említetted, hogy nem nagyon kezdtél még el csajozni, egyelőre a baráti kört építgeted. Ez azt jelenti, hogy a kérdésedet nem elutasítás, hanem megelőző félelem indította? Jó lenne tudni hány éves vagy, mert nem mindegy. Huszonpár éves szűz sok van, az nem annyira gáz, de negyven éves szűz az már tényleg komolyan elgondolkoztató. (vannak ilyen tiniribik, akiknek 20 évesen fos vagy, ha nem dugtál, de őket most hagyjuk)
2014. júl. 21. 03:37
 13/16 A kérdező kommentje:
24 vagyok. Kb. 2 éve cikinek éreztem, de most logikusan átgondoltam az életemet, hogy mit hol rontottam el, és beláttam a hibáimat. Most érzem azt, hogy megértem egy rendes kapcsolatra. Igen megelőző félelemből írtam és tudom, hogy káros ezen gondolkozni, kissé nehezen tudom ezt elfojtani.
2014. júl. 21. 09:53
 14/16 anonim ***** válasza:

Az még nem olyan nagy gáz, én is pont 24 voltam amikor összejöttem az első barátnőmmel a chatről. Nem mondtam el neki rögtön, hogy ő az első, csak majd pár héttel később, mikor már kezdett jönni elő a szextéma. Elgondolkozott rajta, hogy akarjon-e járni egy ilyen fiúval, de szerencsére úgy döntött kihívásnak fogja fel, és belement. Érdekes, hogy amire a Shades Of Cool nevű felhasználó utalt, az ránk nagyon érvényes volt. Először elég béna voltam, de amikor belejöttem, nagyon jó volt neki, azt mondta velem élte át élete első orgazmusát 18 évesen. Pedig már volt előttem vagy 3 pasival, köztük egy nagymenő falu bikájával is. Tényleg igaz, hogy egy kezdő jobb is lehet akár, talán a lelkesedés miatt, vagy esetleg ez ilyen jellemfüggő dolog, van aki alapból tud örömet adni, mert ez a célja, míg más nem igazán, mert önző, hiába gyakorolja sokat. Dehát sok nő ezt nem így gondolja sajnos.

32F

2014. júl. 21. 12:34
 15/16 anonim ***** válasza:
Nálam nem hátrány. 3 szűz pasival is voltam már. A férjem az egyik, aki majdnem 21 volt amikor elvesztette velem. Én akkor 24 voltam. Ő az egyetlen, akivel orgazmushoz jutottam. Soha senki mással nem volt. Még a tapasztaltabb pasikkal sem. Jobb mintha átment volna a fél városon. Engem az zavarna inkább...
2014. júl. 21. 19:50
 16/16 anonim ***** válasza:
Paraszt! És még csodálkozol hogy a kutyának sem kellesz?!
2015. febr. 3. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!