Lányok tisztázzuk le ezt a dolgot, hogy miért olyan nagy hátrány, ha valakinek felnőtt korára nem jött össze kapcsolat és nem feküdt még le senkivel?
Mert nők! Ennyi! Nem kell túlgondolni a helyzetet, nincs itt semmiféle rejtvény. Egész egyszerűen nem hajlandók várni semmire és nem állnak le senkivel aki nem tökéletes számukra. Még hogy ők várjanak egy egész hónapot hogy a másik belejöjjön? Mi van ember, megőrültél? Nézz ki jól, legyen jó munkád, jó dumád, legyél te a csókkirály és minimum egy Casanova az ágyban aztán majd szóba jöhetsz! Addig marad a két markod közül az egyik ízlés szerint és még hálás is lehetsz nekik érte! És ez nem a 10-20%, bátran rávágnám hogy a nők 80%-a ilyen és lehet hogy még ezzel is keveset mondtam, de persze te keresgélsz rossz helyen és minden a te hibád.
Tisztára mint az álláskeresés:
Nincs meló, nincs gyakorlat - Nincs gyakorlat, nincs meló
És itt a slusszpoén - Nem érdekli őket honnan indultál és hova jutottál. Ismételd utánam...."A kutyát nem érdekli!" Nem számít hány kilót adtál le, nem számít hogy régen rájuk se mertél volna nézni, nem számít hány kínkeserves éven vergődtél keresztül mire sikerült barátokat szerezned és úgy ahogy kialakítani egy szociális önbizalmat....NEM, szűz vagy úgyhogy beszoptad!
Az még nem olyan nagy gáz, én is pont 24 voltam amikor összejöttem az első barátnőmmel a chatről. Nem mondtam el neki rögtön, hogy ő az első, csak majd pár héttel később, mikor már kezdett jönni elő a szextéma. Elgondolkozott rajta, hogy akarjon-e járni egy ilyen fiúval, de szerencsére úgy döntött kihívásnak fogja fel, és belement. Érdekes, hogy amire a Shades Of Cool nevű felhasználó utalt, az ránk nagyon érvényes volt. Először elég béna voltam, de amikor belejöttem, nagyon jó volt neki, azt mondta velem élte át élete első orgazmusát 18 évesen. Pedig már volt előttem vagy 3 pasival, köztük egy nagymenő falu bikájával is. Tényleg igaz, hogy egy kezdő jobb is lehet akár, talán a lelkesedés miatt, vagy esetleg ez ilyen jellemfüggő dolog, van aki alapból tud örömet adni, mert ez a célja, míg más nem igazán, mert önző, hiába gyakorolja sokat. Dehát sok nő ezt nem így gondolja sajnos.
32F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!