Szerintetek mikor kene elveszitenem a szüzeségem? Mert az osztálytársnöim mind 16 évesen akarják. En is ekkor kéne elvesztenem?
Akkor, amikor együtt leszel valakivel, akit szeretsz, és ő viszont szeret.
Mi van ezzel a mai világgal?!
2014.09.23.-án 17:23-kor Nagy Ákossal az M0-s 3. kilóméter kövénél a piros ABC-123 rendszámú ladájának fehér plüss ülésén durex gumit használva...
komolyan ez a kérdés?
Akkor és azzal veszíted el akivel akarod! De szerintem találd meg azt aki tisztel, megbecsül és szeret és te is nagyon szereted! Ne add oda akárkinek a tested egyik legdrágább kincsét! Ha olcsó ribi akarsz lenni akkor tedd meg...biztos sokan elvennék tőled...olyannak add aki megérdemli!
21F
Nem értem, miért kell ez a felhajtás a szüzesség körül.
Akkor veszted el, amikor szeretnéd. Ez alatt nem azt értem, hogy "16 évesen szeretném", hanem azt, hogy majd ha jön valaki, akire vágysz, akivel szeretnéd.
Semmi értelme csak azért csinálni, hogy kimondhasd, hogy "már nem vagyok szűz". Semmi értelme. Főleg hülyeség mások véleménye miatt csinálni. A te életed, a te tested és a szex úgyis két emberről szól, senkinek semmi köze hozzá, még akkor sem, ha egy társaságban divat szétkürtölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!