Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűz vagyok és már unom a...

Szűz vagyok és már unom a sima masztizást. Hogy legyen izgibb? Mit dughatnék fel magamnak? (nem vibrátor) Elég szűk vagyok. Tehát valami vékony hosszu tárgyra gondolok.

Figyelt kérdés
2008. aug. 3. 17:18
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Azzal nem igazán lehet kielégíteni magunkat legalábbis én már nem érzem magamban az ujjam!!!!!!!!!!!!!!!
2008. aug. 8. 01:52
 22/28 anonim válasza:
69%
Csípős savanyú mártással bekent kínai evőpálcika,az jó hosszú és vékony:-)))
2008. aug. 9. 19:59
 23/28 anonim válasza:
100%
lehet hogy becsülendő hogy még várnál a dologgal de VIGYÁZZ!! szerintem semmit! megszokod a tárgyakat és azt az érzést várod majd a partnertől. DE nem lesz olyan! ha mindenkép akarod akkor valami mini vibrátort! rengeteg féle van néhány még érézésileg is hasonlíthat.
2008. aug. 10. 18:04
 24/28 anonim válasza:
84%

Mondjuk pl a lázmérő műanyag tokja. Az elég vékony és biztos hogy nem sért meg. De a lázmérőt vedd ki belőle mert ha az eltörik az gáz(higany van benne ami mérgező)

Javasolták a WC kefét. Az is jó bár lehet hogy vastag. Arra pedig húzzál óvszert és már steril is lett:-)

2008. aug. 21. 12:24
 25/28 anonim válasza:
villanypózna.
2010. jún. 1. 19:01
 26/28 anonim ***** válasza:
63%
én szívesen pettingelek veled 16/f/szűz! írj ha szeretnéd :D:D
2010. jún. 4. 19:09
 27/28 anonim válasza:
100%
Akkor már inkább én 18/F :D
2010. jún. 11. 16:25
 28/28 anonim válasza:
100%
TI HÜLYÉK VAGYTOK DE KOMOLYAN? DUGJON FEL UBORKÁT MEG ILYEN SZAROKAT? VEGYÉL EGY VIBRÁTORT VAGY VÁRJ AMÍG EL NEM JÖN AZ IDEJE ÉS AKKOR SOKKAL JOBB LESZ DE AZ HOGY WC KEFE MEG ÜVEGNEK A NYELE BÁRMI BAJOD LEHET!!! AMÚGY TAPASZTALATBÓL TUDOM 24/L ÉS SZŰZ NYÁRON FOGUNK ÖSSZEHÁZASODNI A TÁRSAMMAL!!!VÁRD KI
2014. jún. 20. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!