Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűz vagyok és már unom a...

Szűz vagyok és már unom a sima masztizást. Hogy legyen izgibb? Mit dughatnék fel magamnak? (nem vibrátor) Elég szűk vagyok. Tehát valami vékony hosszu tárgyra gondolok.

Figyelt kérdés
2008. aug. 3. 17:18
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
34%

Te dolgod mit csinálsz,de.... TE BETEG VAGY!!!!!!!!

tárgyakat feldugdozni,te jó isten hova fajul a világ,inkább menj el szexshopba többre mész vele.

2008. aug. 4. 11:02
 12/28 anonim válasza:
75%
Elég hülye válaszok érkeztek,már ne is haragudjatok.Létezik dildó,vagyis műpénisz,meg vibrátor, de azon kívül semmit olyat ne dugj fel ami nem steril, gondolok itt banánra,meg uborkára.
2008. aug. 4. 21:15
 13/28 anonim ***** válasza:
66%
Az igaz hogy nincs annál jobb :) de ha már itt artunk tényleg azzal csináld amivel te élvezed ;)
2008. aug. 4. 23:08
 14/28 anonim válasza:
95%

A valódi pénisz az igazi!!!!

Csak válogasd meg, ki van hozzánőve, mert nem mindegy hogy kezeli :D :D

2008. aug. 5. 10:00
 15/28 anonim ***** válasza:
62%
Hurkapálcika...az hosszú is meg vékony is...
2008. aug. 5. 15:15
 16/28 anonim ***** válasza:
86%
Hát tényleg ne dugj magadba semmit a háztartásból! Vagy vékony vibri vagy egy jó kis eleven farkinc!!!!! Annál jobb nincs!
2008. aug. 5. 18:02
 17/28 anonim ***** válasza:
69%
Ha kíváncsi, hadd próbálkozzon! Ez így van rendjén! Jó, ah vékonyabb tárgyakkal kezded, de vigyázz a nagyon hosszúakkal, mert megsértheti a méhszájadat. Azonnal nem biztos, hogy érzed, csak amikor már nagy a baj. 10 centinél ne legyen hosszabb és 2-3 centinél meg ne legyen vastagabb. Ja, és STERIL legyen!!!
2008. aug. 5. 21:04
 18/28 anonim válasza:
73%

Elöttem szólónak: Azért mert még fiatal és nem akar lefeküdni senkivel,és nem bír várni 4-5 évet.És neki is van sexuális ingere meg normális ha valaki akar maszturbálni és hogy kielégítse magát így.

Szerintem ceruza,mobil(ez akkor jó ha hívnak mert akkor rezeg is XD),valami tubus ami befér,uborka,banán

De szerintem próbáld ki hogy valamit beleöntesz és utánna kispricceled pl tusolóval engedj bele vizet.Nagy élvezet lehet az is

2008. aug. 6. 12:59
 19/28 anonim válasza:
57%
Gyulai csipős kolbász:)
2008. aug. 6. 21:45
 20/28 anonim ***** válasza:
85%
AZ UJJADRA NEM GONDOLTÁL?
2008. aug. 7. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!