Azt mondta átlag feletti ez mégis mennyit jelent?
A barátommal egy ideje együtt vagyunk így már szóba került a szex is. Beszéltünk róla hogy mit hogy stb. és azt mondta ő félt engem nagyon fájna nekem merthogy neki átlag feletti én meg szűz vagyok. Az átlag feletti az hány cm? Mire számítsak ha megtörténik a dolog?
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat, kioktatásra nincs szükségem ja és a párom már tapasztalt szex terén de még senki szüzességét nem vette el.
melyik része??
ha a hossz nem gond ,hisz nem tolja tövig
ha a vastagság lehet,de ha türelmes stb akkor az se
Átlag feletti az kb 15-18cm.
A nagy is átlag feletti, de nem azt mondta.
Ha egy 22-es farokkal veszted el sem fog fájni HA normálisan csinálja, és nem úgy mint egy ultrakanos majom.
Szóval nem lesz ott gond :)
A hossza csak akkor lenne gond, ha a barátodban nem lenne annyi odafigyelés, ügyesség és önkontroll, hogy ne legyen túl mély a behatolás.
Sokkal inkább a vastagság az, ami ilyen szempontból számít.
Egyébként ha már olyan közel kerültetek egymáshoz testileg-lelkileg, hogy "szóba került a szex is", akkor nem tudnád tőleg megkérdezni, hogy mit is értett pontosan átlag feletti méreten?
De gondolom, úgysem úgy tervezitek a dolgot, hogy első alkalommal egyből szeretkeztek, nem?
Előtte nyilván érdemes barátkoznotok egymás testével, pettingelni, máshogy kényeztetni és eljuttatni egymást az orgazmusig, és akkor úgyis látni fogod, hogy mekkora a pénisze.
Attól, hogy ez kívülről nyilván nem látható, a nők között is vannak komolyabb anatómiai eltérések a hüvelyüket illetően.
Szerintem ne izgulj emiatt előre feleslegesen, ha szeret a barátod, úgyis gyengéd lesz és vigyázni fog rád. :-)
Sablon kérdésre sablon válasz:
Pénisz méretek:
Hosszúság:
0 - 4,4 cm Világrekord rövid!
4,4 - 9,5 cm Nagyon rövid
9,5 - 12 cm rövid
12 - 14 cm átlagosnál picit rövidebb
14 - 16,5 cm átlagos
16,5 - 18,4 cm átlagosnál picit hosszabb
18,4 - 21 cm hosszú
21 - 33 cm nagyon hosszú
33+ cm Világrekord hosszú
Kerület:
0 - 8 cm nagyon vékony
8 - 10 cm vékony
10 - 12 cm átlagosnál picit vékonyabb
12 - 13.3 cm átlagos
13.3 - 14.6 cm átlagosnál picit vastagabb
14.6 - 16.5 cm vastag
16.5 - cm nagyon vastag
A létező formákat meg itt találod: [link]
Az összehasonlításhoz nem kell megerősítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!