Honnan van egy csomó embernek Iphone-ja? Amikor elvileg tök drága, de mégis is ilyen tök átlag v csóró embereknek ez van a kezébe?
1. meg lehet venni részletre is...előfizetéssel is 2 év hűséggel
2. miért érdekel? pont ezért veszik meg, mert van, akinek az a legnagyobb baja, hogy másnak miből és mire van pénze. ha senki nem foglalkozna vele, akkor csak az venne iPhone-t, aki tényleg szereti, és azok nem, akik csak felvágni, és mást féltékennyé szeretnének tenni.
Áruhitel.
Sokáig dolgoztam műszaki áruházban, láttam miket vesznek hitelre. Képesek valami 30ezres telefont is behitelezni. Sőt volt egy illető, akik egy csomagot állítottak össze, áruhitelre vittek el mindent, és ebben a csomagban egy csomó sima írható cd is volt, amit akár 50Ft-ért is utánuk dobtak volna.
megmondom én honnan:)
ugyebár most kijöttek az új iphonok,és a 4/4s-nek lement az ára..az utobbinak nem annyira,de a 4 lényegesen olcsó lett:) nekem is az van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!