Azok a lányok akik 20 év felett még szüzek, és magukat szépnek tartják, ők valóbban szépek is, vagy csak ezzel nyugtatják magukat?
Az elmúlt napokban egy jó pár erre irányuló kérdést írtak ki lányok( feltehetően lányok)akiknek 22-23 évesen még nem nincs szexuális tapasztalatuk.
Állításuk szerint nincs gond a külsővel, és nem értik miért nincs senki aki próbálkozik náluk.
Lányok az felmerült már bennetek, hogy lehet ti csináltok valamit rosszul ?
"nem értik miért nincs senki aki próbálkozik náluk."
Mondjuk mi lenne, ha nem azt várnák, hogy mikor próbálkozik náluk valaki, hanem ők is kezdeményeznének? Úgy bírom, hogy a nőknek semmit nem kell tenniük azért, hogy találjanak maguknak valakit, csak várni, hogy a szájukba repüljön a sült galamb. Próbálkozzatok ti is nyugodtan és majd találtok valakit, főleg ha nincs gond a külsővel.
20 év feletti vagyok és még szűz. Mindenki szerint nagyon jól nézek ki, többen is megjegyezték már (férfiak-nők egyaránt), hogy nagyon szép az arcom és az alakom is.
Hogy felmerült-e bennem hogy én csinálom rosszul? Igen, sőt, tisztában is vagyok vele, hogy miattam nem volt még barátom. Viszont nem azért, amit az egyik válaszoló írt; nem tartom magam sem királynőnek, és még Brad Pittre sem vágyom. Azért nem ismerkedem, mert túlságosan félénk vagyok és nincs önbizalmam. Valamint nem ezt tartom a legfontosabbnak, ezért nem is sietek gyorsan elveszíteni valakivel, csak azért, hogy elmondhassam, hogy már nem vagyok szűz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!