Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nem szexet csak előjátékokat...

Nem szexet csak előjátékokat (szopás, ujjazás) akar, de érzések nélkül és én még szűz vagyok. Belemenjek a játékába?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok és van egy barátom(haver) akit már 2-3 éve ismerek és már egy ideje tesz fel nekem olyan ajánlásokat hogy találkozzunk és hogy kielégítenénk egymást stb. Én még sosem csináltam ilyet. Főleg hogy barátság extrákkal lenne..titokban. A fiú 19 éves és én bejövök neki. Valami engem is vonz de még nem jöttem rá, hogy mi. Belemenjek a játékába?? Ti mit tennétek? és itt most komolyan nem a korom a lényeg! FONTOS:)

2014. júl. 10. 18:44
1 2 3
 21/26 anonim válasza:

Hali! :)

ne tedd mert megbánod, hidd el.

ahogy már írtad te is, ha később lesz egy kapcsolatod..olyan, ahol tényleg bármit megbeszéltek.. Akkor elég "furcsa" lesz a srácnak, hogy ez történt, és így..

Plusz ne is mondjam h mi lesz ha véletlen kitudódik, mert akkor lőttek a nyugalmas életednek, te leszel a közcélpont..

2014. júl. 13. 21:32
 22/26 anonim ***** válasza:
Szia! Tudom, hogy nagyon nehéz nemet mondani, de a saját érdekedben ne tedd! Én is voltam már hasonló helyzetben és nagyon megbántam! 16/L
2014. júl. 16. 17:31
 23/26 anonim válasza:
Egyértelműen NE
2014. júl. 16. 20:19
 24/26 A kérdező kommentje:
nem tettem meg!:) köszönöm a válaszokat
2014. júl. 27. 22:36
 25/26 anonim ***** válasza:
53%
Jaj jaj mi lesz..teljesen normális, ha baráttal kicsit próbálgatjátok egymást, az összes negatívum annyi, hogy nem szerelemből és lehet, hogy hiányérzeted lesz. De komolyan úgy beszélnek itt egyesek, mintha minimum meghalnál, ha megteszed. Nevetséges.
2014. aug. 14. 14:39
 26/26 anonim válasza:

Utolsó: Senki nem mondott olyasmit, hogy "belehal", mindenki arról beszél, hogy meg fogja bánni. Van aki saját tapasztalatból, mint ahogy én is.

Kérdező: Megbántam, hogy érzelmek nélkül mentem bele ilyen kapcsolatba. Utólag undorítónak éreztem, és össze sem lehetett hasonlítani az "élményt" azzal, amikor azzal a fiúval voltam, akit szerettem. Különösen az első alkalomnál fontos, hogy szerelemből történjen. Addig viszont lehet egyedül gyakorolni, hogy megismerd a tested, és megtudd, hogy mi hogy jó neked.

2014. szept. 7. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!