Nem szexet csak előjátékokat (szopás, ujjazás) akar, de érzések nélkül és én még szűz vagyok. Belemenjek a játékába?
Hali! :)
ne tedd mert megbánod, hidd el.
ahogy már írtad te is, ha később lesz egy kapcsolatod..olyan, ahol tényleg bármit megbeszéltek.. Akkor elég "furcsa" lesz a srácnak, hogy ez történt, és így..
Plusz ne is mondjam h mi lesz ha véletlen kitudódik, mert akkor lőttek a nyugalmas életednek, te leszel a közcélpont..
Utolsó: Senki nem mondott olyasmit, hogy "belehal", mindenki arról beszél, hogy meg fogja bánni. Van aki saját tapasztalatból, mint ahogy én is.
Kérdező: Megbántam, hogy érzelmek nélkül mentem bele ilyen kapcsolatba. Utólag undorítónak éreztem, és össze sem lehetett hasonlítani az "élményt" azzal, amikor azzal a fiúval voltam, akit szerettem. Különösen az első alkalomnál fontos, hogy szerelemből történjen. Addig viszont lehet egyedül gyakorolni, hogy megismerd a tested, és megtudd, hogy mi hogy jó neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!