Nem szexet csak előjátékokat (szopás, ujjazás) akar, de érzések nélkül és én még szűz vagyok. Belemenjek a játékába?
"és itt most komolyan nem a korom a lényeg!"
Szerintem nagyon lényeges a korod IS, mert - és ezt tényleg nem kritikának szánom, csak tárgyilagos észrevételnek - abban az életkorban vagy, amikor még nem nem tudod teljesen felfogni és felmérni annak a következményeit, amit fontolóra vettél.
Én azt tanácsolnám, hogy gondolj bele, hogy egy olyan kapcsolatban szeretnél-e ismerkedni a szexualitással - ami szerintem egyébként az egyik legcsodálatosabb dolog az életünkben - amiben te érzelmileg semmit nem jelentesz a fiúnak, hanem gyakorlatilag egy testnek tekint téged, ami a fizikai kielégülésben aktívan közreműködik, kölcsönös alapon.
A te életeted, a te döntésed.
Ne menj ilyenbe bele, megbánnád.
Csak a szerelmeddel szabad ilyet csinálni, NE a kíváncsiság hajtson, hanem az igaz érzelmek, a szerelem érzése, mert anélkül nagyon rossz lesz, mert szerintem a fiú szexet is akar, ha már abba a helyzetbe vagytok miért ne?- gondolhatja.
Meg ez egy nyomot hagyhat benned életed végéig, jól gondold meg kivel csinálsz ilyeneket először, a lényeg hogy szerelmes legyél, az elengedhetetlen.
"Nem szexet csak előjátékot ..."
Hát a szopás meg ujjazás micsoda? A szex nem egyenlő a dugással, közösüléssel! Ha csak ennyit tudsz a szexről, v. nem tudsz, akkor még várj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!