Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nem szexet csak előjátékokat...

Nem szexet csak előjátékokat (szopás, ujjazás) akar, de érzések nélkül és én még szűz vagyok. Belemenjek a játékába?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok és van egy barátom(haver) akit már 2-3 éve ismerek és már egy ideje tesz fel nekem olyan ajánlásokat hogy találkozzunk és hogy kielégítenénk egymást stb. Én még sosem csináltam ilyet. Főleg hogy barátság extrákkal lenne..titokban. A fiú 19 éves és én bejövök neki. Valami engem is vonz de még nem jöttem rá, hogy mi. Belemenjek a játékába?? Ti mit tennétek? és itt most komolyan nem a korom a lényeg! FONTOS:)

2014. júl. 10. 18:44
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
ne tedd. van még időd később barátság extrákkalt játszanod. ezeket a dolgokat olyannal jó átélni (főleg elsőként) akibe tényleg szerelmes vagy nem egy jött ment haverral. csak az vonz benne hogy pubertás korban vagy és ki akarod próbálni ezeket a. nem hiszem h többről lenne szó.
2014. júl. 10. 19:04
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

"és itt most komolyan nem a korom a lényeg!"

Szerintem nagyon lényeges a korod IS, mert - és ezt tényleg nem kritikának szánom, csak tárgyilagos észrevételnek - abban az életkorban vagy, amikor még nem nem tudod teljesen felfogni és felmérni annak a következményeit, amit fontolóra vettél.

Én azt tanácsolnám, hogy gondolj bele, hogy egy olyan kapcsolatban szeretnél-e ismerkedni a szexualitással - ami szerintem egyébként az egyik legcsodálatosabb dolog az életünkben - amiben te érzelmileg semmit nem jelentesz a fiúnak, hanem gyakorlatilag egy testnek tekint téged, ami a fizikai kielégülésben aktívan közreműködik, kölcsönös alapon.

A te életeted, a te döntésed.

2014. júl. 10. 19:05
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Lesz még elég alkalmad szexelni, szerintem ne most és így kezd el és ne egy ilyen 19éves patkánnyal. Agyon ütném az agyát, ha meglátnám...
2014. júl. 10. 19:10
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Az eletben meg rengeteg dologra kell majd nemet mondanod, a sajat erdekedbrn. (Nem rosszindulatrol beszelek) Itt a tisztasagodrol van szo nem arrol h mit akar egx kanos srac. Azt madssal is el tudja inteezni Neked viszont ez csak egyszer van!!!! Amit nem mindegx hogyankezdesz
2014. júl. 10. 19:19
 15/26 A kérdező kommentje:
Valóban igazatok van. Tényleg nem kéne megtennem. Rossz lenne ha lenne egy kapcsolatom és annyira szeretném és eljutnánk a szexig és én azt mondanám neki hogy egy barátság extrákkal kapcsolatban elvesztettem a szüzességem.....
2014. júl. 10. 19:35
 16/26 anonim válasza:
Én a helyedben csak akkor mennék bele ha előtte már elvesztettem normálisan és csak dugni akarok de nincs más és tartaléknak meg jó.
2014. júl. 10. 19:56
 17/26 A kérdező kommentje:
de nem szex lenne! csak olyan előjáték fajta.
2014. júl. 10. 20:00
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Ne menj ilyenbe bele, megbánnád.

Csak a szerelmeddel szabad ilyet csinálni, NE a kíváncsiság hajtson, hanem az igaz érzelmek, a szerelem érzése, mert anélkül nagyon rossz lesz, mert szerintem a fiú szexet is akar, ha már abba a helyzetbe vagytok miért ne?- gondolhatja.

Meg ez egy nyomot hagyhat benned életed végéig, jól gondold meg kivel csinálsz ilyeneket először, a lényeg hogy szerelmes legyél, az elengedhetetlen.

2014. júl. 10. 20:48
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
minek kérdezed meg, ha úgyis megfogod tenni? -.-
2014. júl. 10. 22:25
 20/26 anonim ***** válasza:
51%

"Nem szexet csak előjátékot ..."

Hát a szopás meg ujjazás micsoda? A szex nem egyenlő a dugással, közösüléssel! Ha csak ennyit tudsz a szexről, v. nem tudsz, akkor még várj!

2014. júl. 12. 02:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!