Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Kik ezek a férfiak akik...

Kik ezek a férfiak akik szüzességet vesznek akár 180. 000. 000 Ft-ért is?

Figyelt kérdés
Pl. itt volt ez az Elizabeth nevű 28 éves nő,a licit elérte a 800.000 dollárt.Én egy tízessel fiatalabb vagyok nála,alakra hasonló,arca szebb.Most akkor én is simán kapnék 200 millát az első éjszakámért (természetesen én nem tennék ilyet)?Kik azok akik ennyit eldobnak csak azért hogy szűz lánnyal legyenek?
2014. júl. 4. 16:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
akinek túl sok felesleges pénze van... inkább adná erdővédelemre vagy ilyenre...
2014. júl. 4. 16:07
 2/15 anonim ***** válasza:
Fétis. Egy erős fétis.
2014. júl. 4. 16:07
 3/15 anonim ***** válasza:
Igen, valoszinuleg kapnal. De nem olyantol, aki Neked is tetszik, az tuti. tobbnyire az ilyen oreg kejencek kepesek kiperkalni ennyi penzt. Ha van gyomrod hozza, h vmi szottyos, oreg amde penzes foszer elvezkedjen rajtad 200 millaert, akkor csak rajta...
2014. júl. 4. 16:08
 4/15 A kérdező kommentje:
De ennyire?Ez nekem már sokkoló!És amúgy is ki tudja hogy tényleg szűz-e 28 évesen.
2014. júl. 4. 16:09
 5/15 anonim ***** válasza:
Aki megteheti ,szerintem van ilyen gazdag sejk,orosz maffiozók kb ilyenek
2014. júl. 4. 16:09
 6/15 anonim válasza:

Gondolhatod, hogy nem azok akik rendes pénzért dolgoznak, hanem azok akik Ferrarikkal járnak dolgozni a saját cégükbe és egy dögös kis titkárnő polírozza a rúdjukat 2 telefon között.

800 000 dollár rengeteg pénz még egy amcsinak is.

2014. júl. 4. 16:11
 7/15 anonim ***** válasza:
Iegn, de vannak olyan kulturak, ahol fizetnek tenyleg a szuzessegert. Pl. az arab orszagokban. De hat kinek kene egy ven, dagadt, rancos boru oregember. Raerek akkor ilyenre fanyalodni, ha majd en is ilyen leszek. Nekem addig tobbet er egy szeptestu pasi, akivel en is elvezem a szexet ingyen :D
2014. júl. 4. 16:14
 8/15 A kérdező kommentje:
Hát ez gyönyörű.És ezek a szép lányok lefekszenek egy kb. Jabba szintű hapsival csak hogy gazdagok legyenek.Bár a mai világban miért is akadok ki ezen?
2014. júl. 4. 16:14
 9/15 anonim ***** válasza:

Pénzért bármit megkapsz, lásd a nőket... ...sokkal kevesebb pénzért bármire képesek... :-)

Egyik hozzászóló mondta, hogy egy olyan faszi élvezkedik rajta, aki neki nem tetszik, nos ez a nőket nem zavarja, hiszen az aktuk nem tart örökké, viszont ilyen órabéred sehol máshol nem lesz, a nők így gondolkoznak! :-)

A kérdezőt is nagyon izgatja ez a fajta pénzkereseti forma! :-)

2014. júl. 4. 16:16
 10/15 anonim ***** válasza:

A mai világban a pénz az egyetlen mérvadó dolog.

Régen amíg nem a pénz dominált mások voltak a nők számára vonzó tulajdonságok, ahogy a férfiak számára is.

Ma az ad biztonságérzetet, ha van pénzed. Ha abból ráadásul futja egy házra, egy vállalkozásra, egy kocsira az életed már meg is van alapozva.

És a szüzességüket eladó lányok még a jobb kategória. Van aki élősködik a gazdag férfiakon, mindegy hogy nézzenek ki és mit csináljanak velük. Csak pénz legyen és akkor vonzó. És be lehet vállalni azt a pár kellemetlenséget ami vele jár. Pl, hogy idősebb, vagy nem kocka hasú, de cserébe fizet mindent és nem kell dolgozni és lehet szépülni és egész nap pihenni.

A pénz ennyire erős tényező. Ez van.

2014. júl. 4. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!