Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Kik ezek a férfiak akik...

Kik ezek a férfiak akik szüzességet vesznek akár 180. 000. 000 Ft-ért is?

Figyelt kérdés
Pl. itt volt ez az Elizabeth nevű 28 éves nő,a licit elérte a 800.000 dollárt.Én egy tízessel fiatalabb vagyok nála,alakra hasonló,arca szebb.Most akkor én is simán kapnék 200 millát az első éjszakámért (természetesen én nem tennék ilyet)?Kik azok akik ennyit eldobnak csak azért hogy szűz lánnyal legyenek?
2014. júl. 4. 16:06
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Igen valószínű ez minden vágyam.Átlagos életem van és elégedett vagyok vele.Nem vagyok olyan megszállottja a pénznek hogy ilyesmire képes legyek.Csupán most olvastam egy cikket erről és elég kiakasztó vagy inkább sokkoló volt.
2014. júl. 4. 16:21
 12/15 anonim ***** válasza:
van akinek 800 000 dollár nem tétel hanem aprópénz úgyhogy simán kifizethetik
2014. júl. 4. 16:23
 13/15 anonim ***** válasza:
Igen, lehet, h a nonek az aktus "csak" rovid ideig tart, de megiscsak megmarad az emlekeiben. Es ugye a nagy Hugh Hefner mondta az aktualis 40 evvel fiatalabb csajarol anno, h "Lehet, h a penzemert van velem, de nem a bankkartyamat szopja..." Errol ennyit. Akinek ehhez van gyomra es nem zavarja, h a fizeto pali szemeben is csak egy olcso nocske, annak hajra.
2014. júl. 4. 16:27
 14/15 anonim ***** válasza:

Ti tényleg mindent bezabáltok? Licitálni bárki tud, nincs fedezet vizsgálat, és nincs büntetés (nem is tudják behajtani) ha nem fizeted ki, valaki rátalál az oldalra és rányom valamennyit s kész.

Nem kell minden bulvárt kőkemény valóságnak venni, csajnak meg ingyen reklám ...

Vannak aki fizetnek ilyenekért, de nem 28 éves normal nőért és nem nyilvános licit oldalon ...

2014. júl. 4. 17:54
 15/15 anonim ***** válasza:
sokkoló, de igazuk van. erkölcsel nem lehet fizetni a tescóban. meg sehol. pénzből élünk.
2014. júl. 4. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!