Szerintetek engedjem? (többi lent)
Figyelt kérdés
A barátommal már lassan egy éve h együtt vagyunk és többször is próbálkozott volna szexel vagy egy laza pettingel de nem engedtem neki mivel rólam tudni kell h husikás vagyok és félek,h ha ruha nélkül meglát akkor elmegy a kedve tőlem mert már ő volt lánnyal és azok a lányok testileg modell alkatúak voltak .. és tudom h nem vagyok az esete a páromnak és így nem merek vele szerelmeskedni ..erről mi a véleményetek ? mit tegyek ?2014. júl. 10. 16:04
11/14 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy mennyit változott a testsúlyod azóta, hogy megismerkedtetek?
12/14 A kérdező kommentje:
az utóbbi időben kezdtem el fogyókúrázni h szóba jött ez a téma köztünk 3 hónap alatt 15 kg nem vagyok olyan kövér de engem igen is zavar
2014. júl. 10. 19:41
13/14 anonim válasza:
akkor várd meg amíg kidob mert idióta vagy? Mit lehet erre mondani? Tudod milyen lehangoló amikor szerelmes vagy, mindent megteszel a másikért és ugy szereted ahogy van, az meg csak folyton rinyál maga miatt (és a szextől is visszatart hiába bizonyítottad hogy szereted). Ráadásul egy év alatt oké, hogy szex nincs, de semmi petting, ruha nélkül bármi?... 17 éves vagy akkor a barátod gondolom több, miért kell kínozni?
14/14 anonim válasza:
Szia!
Az előttem válaszolók sokan írták,hogy ha már közel 1 éve veled van,akkor biztos nagyon szeret a "husisságod" ellenére is. És szerintem nagyon is igazuk van. Ha 1 éve együtt vagytok,és most az utóbbi időben 15 kg-tól szabadultál meg,akkor az nagy szó,látható a változás. Ő úgyis szeretett,hogy szerinted "husis" voltál,akkor most miért hagyna ott téged ha 15 kg-ot fogytál? Szerintem ő is látja a változást,és így csak még jobban kíván. Ne félj. Szerintem nagyon szeret téged,és ha már volt neki szexuális kapcsolata akkor meg is bízhatsz benne,hogy nem lesz semmi baj. Bátorság,és sok sikert. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!