Szerintetek engedjem? (többi lent)
Bébike! Valószínűleg rájött már a kedvesed arra, hogy nem egy piszkafa vagy...mert képzeld ez ruhán keresztül is látszódik...:) Szóval nyugi...ha egy éve veled van, akkor az azért van mert szeret, és ha te is szereted őt, akkor érdemes lenne elgondolkodni, hogy akkor mire is vársz?!
Hát nem olyan fiúnak jó odaadni a szüzességedet, akivel kölcsönösen szerelmesek vagytok egymásba...? Vagy inkább egy igazi tulok vadbarmot szeretnél, aki csak jól megdug és otthagy?
# 4
Azért kérdeztem meg, hogy te vágysz-e rá, kívánod-e, mert a kérdésedben te úgy fogalmaztál, hogy "engedjem-e".
Szerintem nagyon más "megengedni", hogy megtörténjen, mert a másik már nagyon szeretné, netalán sürgeti, és más minden porcikáddal vágyni a másik érintésére, arra hogy végre szeretkezzetek.
Abból, ahogy a kérdést megfogalmaztad, nekem olyan érzésem lett, hogy talán valamiért - akár tudat alatt - félsz még valamitól, vagy nem bízol meg teljesen a párodban, és ez a husisság csak kifogás.
Neked kell tudnod, hogy a husis testalkatod valóban ok, vagy netalán csak ürügy arra, hogy ne engedd őt magadhoz közelebb.
Szerinted ő ruhában nem látja egyébként, hogy te nem modell alkatú vagy, hanem "husikás"?
Közel egy éve veled van, úgy hogy előtted több szexuális kapcsolata is volt.
Ha bármi másért nem szeretnéd, vagy korainak tartod az életkorod miatt (mert az nem derült ki a kérdésedből), akkor szerintem rendben van, hogy várd meg, amíg biztosan tudod, érzed, hogy akarod.
De ha tényleg csak a husis testalkatod miatt, akkor mire vársz, mire vár ő? Hogy modell alkatúra lefogyj? :-)
Ha egy év alatt nem fogytál le nem is fogsz.
Hamarabb kidob azért mert egy éve nincs szex, mint azért ahogy kinézel. Ha egyszer majd tényleg fogyni akarnál én tudnék segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!