Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Meddig vár a barátom?

Meddig vár a barátom?

Figyelt kérdés
Tehát az a helyzet hogy a fiumat 14 éves korom óta ismerem, ő 1 évvel nagyobb nálam. Kb. 16 éves koromban járni kezdtünk (Azért kb. mert igazából sosem lett kimondva hogy járunk, de mindig csókkal köszöntsük egymást, és csókolózunk is , de ennél több még nem volt) Most 18 éves vagyok és szűz,ő pedig 19 és szintén szűz, még sosem aludtunk eggyütt, tehát tényleg semmi komoly nem volt. De mindekettenünknek nagyon komolyan az érzései. A szüleim is még csak most tudták meg hogy van valami köztünk. Addig csak a szűk baráti kör tudta. ( Mivel falun lakunk ezért itt mindenki ismer mindenkit, az ő szülei enegm és forditva is) Ez azért derült ki mert mindketten Pestre jöttünk egyetemre (ő 1 évvel később jött) és garzon lakásban lakunk ketten +még 2 haverral. Tehát már egyyütt is alszunk pár hete. És nem rég történt egy este fele egy olyan hogy ketten voltunk otthon és épp a konyában voltam. Odajött, hátulról megölelt, én abba hagytam ami épp csináltam és szembefordultam vele. A karomat a nyaka köré fontam ő pedig a kezét a derekamhoz, és a fenekemhez tette ( Ilyen persze már az előtt is volt)Majd szorosabban megfogott és felültetett a konyhapultra.Tehát igy vele szembe és egy magasságba ültem. Ott pár percig csókolgattuk egymást, és mondta hogy mennyire szeret meghogy mennyire örül annak hogy eggyütt vagyunk. És épp amikor a kezeit a combjaim alá tette és az ölébe vett, és mondta hogy mennyjünk be az ágyra mert ott jobb, hát pont akkor nyilt az ajtó és megjöttek a lakótársak. Mi ugy tettünk mintha semmi sem lett volna. Majd ugyanazon az este amikor lefeküdtünk( természetesen csak ketten voltunk a szobába, a többiek máshol aludtak) fölém térdelt, majd rám hajolt teljes egészen és csókolgatni kezdett meg a nyakmat puszilgatta. A kezeit a derekam alá tette és a pólómat meg a bugyimat húzgálta. Egy pár perc elteltével észrevette hogy van valami velem. És azt mondta hogy ne féljek mert vigyáz rám, és hogy ha nem akarom az nem baj, ő addig vár rám ameddig csak akarom, meghogy ugy lesz ahogy én akarom,...és én mondtam hogy akarom csak még nem most meg minden, majd szorosan átölelet, a hajamat, és a homlokomat puszilgatta és igy aludtunk el. Na most az a helyzet hogy én egyszerüen imádom őt, számomra ő a nagy Ő . Tehát ezzel nincs baj. Csak annyira félek, meg ,még sosem látott meztelenül csak fürdőruhába. És én akarom csak nem tudom hogy mikor érzem ugy hogy készen állok rá. Szerintetek meddig várjak még vele? Vagy meddig várattasak még vele hogy még neki se legyen már kellemetlen?

2014. júl. 8. 12:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

"Csak leginkább az az ijesztő hogy ő is és én is még szüzek vagyunk."

Megkérdezhetem, hogy mit érzel ebben ijesztőnek?

2014. júl. 8. 22:17
 12/20 A kérdező kommentje:
Hát hogy tapasztalatlanok, mert ugye még sosem volt ilyenbe részünk.De persze tudom hogy ezen mindenki túllesz egyszer... :)
2014. júl. 9. 09:05
 13/20 anonim válasza:
En is ilyen pasit szeretnek:((
2014. júl. 9. 12:51
 14/20 anonim válasza:

szerintem szex nélkül nincs kapcsolat és megőrültem volna ha a barátnőm 2 évet akart volna várni a szexszel... természetesen ez a te döntésed és ha olyan barátot találtál aki annyira szeret, hogy hajlandó ennyit várni rád, akkor nagyon szerencsés lány vagy :)

de szerintem már elég idősek is vagytok és már elég régóta együtt vagytok ahhoz, hogy lefeküdj vele :) hidd el, hogy ha összeszoktok, akkor azt fogod legjobban bánni, hogy eddig nem csináltátok ;)

2014. júl. 9. 14:19
 15/20 A kérdező kommentje:
Hát én csak kivánni tudom neked hogy találj egy ilyen fiut . Nekem őszintén egy rossz szavam nem lehet rá. Pedig már elég jól ismerjük egymást, rengetegszer voltunk már eggyütt szórakozóhelyeken, az én baráti körömbe is nagyon jól beilleszkedett, sokszor még én sem hiszem el hogy miért épp én vagyok ez a szerencsés aki vele lehet... :))) Az utolsó válaszolónak pedig csak annyit válaszolnék hogy amig nem költöztünk össze ide az albérletbe addig nem igazán beszéltünk a szexről, csak néhányszor hozódott szóba és akkor is elvicceltük :D Igy ahogy az eddigi válaszokat olvasom úgy érzem hogy nagyon szerencsés vagyok és hogy lassan eljtött annak az ideje hogy a kapcsolatunkban megtörténjen a dolog. Persze még mindig izgulok, de most már ugy érzem hogy várom is, meg kiváncsi cis vagyok. Köszi a válaszokat :D
2014. júl. 9. 20:22
 16/20 anonim válasza:

Nyugi várni fog ha igazán szeret vár.

(amint én nem értek ha most vagy 18 akkor idén érettségiztél elvileg hogy hogy egyetemen vagy már?)

2014. júl. 11. 16:24
 17/20 anonim ***** válasza:
Hülye ötlet várakkal barizni.
2014. júl. 12. 07:09
 18/20 anonim ***** válasza:

Aranyos a történetetek, és tényleg semmi ok félelemre.

De ha még nem látott meztelenül, akkor aludjatok együtt meztelenül. Aztán ha megtörténik, akkor jó, ha nem akkor majd legközelebb. Az sem baj, ha fokozatosan feleditek fel egymást és maga a szeretkezés csak egy későbbi lépése ennek a megismerésnek...

2014. júl. 12. 09:27
 19/20 A kérdező kommentje:
Az hogy most én 18 ő pedig 19 éves ez azért van mert mi Erdélyiek vagyunk és 6 évesen mentünk iskolába nem 7 évesen :) Köszi a válaszokat !!
2014. júl. 13. 19:10
 20/20 anonim ***** válasza:

Hogy ő mennyit képes várni nem tudhatjuk. De minden esetre szerintem jó kezdtétek. Ha még párszor megtörténik az ilyen majdnem-szex, akkor biztos belejössz, és észre sem veszed, hogy egy pillanatban feloldódsz.

Ha meg szeretnéd, de félsz, hogy nem vagy felkészülve, akkor mondd meg neki, hogy majd valamikor egy váratlan pillanatban tegye meg.

Én szűz vagyok még, kapcsolatom sem volt még, de nemrég majdnem megtörtént. 4 hónapja ismertem a tagot, negyedik éjszaka volt, hogy nála aludtam. Az első csókolózás is hirtelen volt, pedig tudtam, hogy kedvel mióta megismert. Szóval reggel hosszas ölelkezés után szinte észrevétlenül kezdtem hozzá szorulni, pedig nagyon nem akartam a szexet, főleg nem vele. Neki kezdett felállni, elkezdtünk csókolózni, levette a hosszú újjas felsőt és nadrágot, bugyit, és jól éreztem magam a kezeiben, addig amíg nem állt fel és leplezetlenül maradtam, illetve meglátott. Akkor szégyelltem el magam, s tovább nem engedtem semmit, elmúlt az izgalom. Másnap szinte ez volt, csak akkor már ő hamarabb meztelen volt, s amikor már tolta volna a bugyimat, nem engedtem. Csak hát én nem érzem őt szívem választottjának, ezért szeretnék várni valakire akibe szerelmes leszek. Ti esetetekben szerintem nincs amiért félned.

2014. júl. 28. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!