Meddig vár a barátom?
"Csak leginkább az az ijesztő hogy ő is és én is még szüzek vagyunk."
Megkérdezhetem, hogy mit érzel ebben ijesztőnek?
szerintem szex nélkül nincs kapcsolat és megőrültem volna ha a barátnőm 2 évet akart volna várni a szexszel... természetesen ez a te döntésed és ha olyan barátot találtál aki annyira szeret, hogy hajlandó ennyit várni rád, akkor nagyon szerencsés lány vagy :)
de szerintem már elég idősek is vagytok és már elég régóta együtt vagytok ahhoz, hogy lefeküdj vele :) hidd el, hogy ha összeszoktok, akkor azt fogod legjobban bánni, hogy eddig nem csináltátok ;)
Nyugi várni fog ha igazán szeret vár.
(amint én nem értek ha most vagy 18 akkor idén érettségiztél elvileg hogy hogy egyetemen vagy már?)
Aranyos a történetetek, és tényleg semmi ok félelemre.
De ha még nem látott meztelenül, akkor aludjatok együtt meztelenül. Aztán ha megtörténik, akkor jó, ha nem akkor majd legközelebb. Az sem baj, ha fokozatosan feleditek fel egymást és maga a szeretkezés csak egy későbbi lépése ennek a megismerésnek...
Hogy ő mennyit képes várni nem tudhatjuk. De minden esetre szerintem jó kezdtétek. Ha még párszor megtörténik az ilyen majdnem-szex, akkor biztos belejössz, és észre sem veszed, hogy egy pillanatban feloldódsz.
Ha meg szeretnéd, de félsz, hogy nem vagy felkészülve, akkor mondd meg neki, hogy majd valamikor egy váratlan pillanatban tegye meg.
Én szűz vagyok még, kapcsolatom sem volt még, de nemrég majdnem megtörtént. 4 hónapja ismertem a tagot, negyedik éjszaka volt, hogy nála aludtam. Az első csókolózás is hirtelen volt, pedig tudtam, hogy kedvel mióta megismert. Szóval reggel hosszas ölelkezés után szinte észrevétlenül kezdtem hozzá szorulni, pedig nagyon nem akartam a szexet, főleg nem vele. Neki kezdett felállni, elkezdtünk csókolózni, levette a hosszú újjas felsőt és nadrágot, bugyit, és jól éreztem magam a kezeiben, addig amíg nem állt fel és leplezetlenül maradtam, illetve meglátott. Akkor szégyelltem el magam, s tovább nem engedtem semmit, elmúlt az izgalom. Másnap szinte ez volt, csak akkor már ő hamarabb meztelen volt, s amikor már tolta volna a bugyimat, nem engedtem. Csak hát én nem érzem őt szívem választottjának, ezért szeretnék várni valakire akibe szerelmes leszek. Ti esetetekben szerintem nincs amiért félned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!