Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Meddig vár a barátom?

Meddig vár a barátom?

Figyelt kérdés
Tehát az a helyzet hogy a fiumat 14 éves korom óta ismerem, ő 1 évvel nagyobb nálam. Kb. 16 éves koromban járni kezdtünk (Azért kb. mert igazából sosem lett kimondva hogy járunk, de mindig csókkal köszöntsük egymást, és csókolózunk is , de ennél több még nem volt) Most 18 éves vagyok és szűz,ő pedig 19 és szintén szűz, még sosem aludtunk eggyütt, tehát tényleg semmi komoly nem volt. De mindekettenünknek nagyon komolyan az érzései. A szüleim is még csak most tudták meg hogy van valami köztünk. Addig csak a szűk baráti kör tudta. ( Mivel falun lakunk ezért itt mindenki ismer mindenkit, az ő szülei enegm és forditva is) Ez azért derült ki mert mindketten Pestre jöttünk egyetemre (ő 1 évvel később jött) és garzon lakásban lakunk ketten +még 2 haverral. Tehát már egyyütt is alszunk pár hete. És nem rég történt egy este fele egy olyan hogy ketten voltunk otthon és épp a konyában voltam. Odajött, hátulról megölelt, én abba hagytam ami épp csináltam és szembefordultam vele. A karomat a nyaka köré fontam ő pedig a kezét a derekamhoz, és a fenekemhez tette ( Ilyen persze már az előtt is volt)Majd szorosabban megfogott és felültetett a konyhapultra.Tehát igy vele szembe és egy magasságba ültem. Ott pár percig csókolgattuk egymást, és mondta hogy mennyire szeret meghogy mennyire örül annak hogy eggyütt vagyunk. És épp amikor a kezeit a combjaim alá tette és az ölébe vett, és mondta hogy mennyjünk be az ágyra mert ott jobb, hát pont akkor nyilt az ajtó és megjöttek a lakótársak. Mi ugy tettünk mintha semmi sem lett volna. Majd ugyanazon az este amikor lefeküdtünk( természetesen csak ketten voltunk a szobába, a többiek máshol aludtak) fölém térdelt, majd rám hajolt teljes egészen és csókolgatni kezdett meg a nyakmat puszilgatta. A kezeit a derekam alá tette és a pólómat meg a bugyimat húzgálta. Egy pár perc elteltével észrevette hogy van valami velem. És azt mondta hogy ne féljek mert vigyáz rám, és hogy ha nem akarom az nem baj, ő addig vár rám ameddig csak akarom, meghogy ugy lesz ahogy én akarom,...és én mondtam hogy akarom csak még nem most meg minden, majd szorosan átölelet, a hajamat, és a homlokomat puszilgatta és igy aludtunk el. Na most az a helyzet hogy én egyszerüen imádom őt, számomra ő a nagy Ő . Tehát ezzel nincs baj. Csak annyira félek, meg ,még sosem látott meztelenül csak fürdőruhába. És én akarom csak nem tudom hogy mikor érzem ugy hogy készen állok rá. Szerintetek meddig várjak még vele? Vagy meddig várattasak még vele hogy még neki se legyen már kellemetlen?

2014. júl. 8. 12:55
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Emiatt ne félj :) Úgy szeret , ahogy vagy :))
2014. júl. 8. 12:59
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
szerintem sincs mitől tartani, tényleg szeretitek egymást és ő is úgy szeret ahogy vagy :)
2014. júl. 8. 13:01
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Nincs mitől félned szerintem. Te is elég érett vagy rá, meg a kapcsolatotok is.
2014. júl. 8. 13:01
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
hát ha csak az a baj hogy szégyenlős vagy akkor ne várj vele. teljesen feleslegesen aggódsz, mi nők ezt rettentően túlkomplikáljuk. hidd el minden porcikád tetszeni fog neki!:)
2014. júl. 8. 13:05
 5/20 A kérdező kommentje:
Nem is az a baj hogy szégyellős vagyok mert nem ettől görcsölök, hanem mi lesz, hogy mennyire fog fájni vagy hogy utána már másként fogunk egymásra nézni? vagy már másabb lesz minden?, vagy hogy hogy fog alakulni ez az egész. vagy hát nem is tudom... egyszerüen amikor ez jut az eszembe már akkor izgulok. Pedig erről már beszéltünk néhányszor és mindig azt mondja hogy nincs mitől félnem mert hogy ő mindennél jobban vigyáz rám, és hogy majd az lesz amit én mondok, és hogy nyugi ne féljek ettől mert csodálatos lesz , meg hogy ez rólunk kell hogy szóljon ugyhogy ne izguljak mert hát bizunk egymásba és hogy jó lesz meg minden. És én hiszek neki mert ő tényleg mindig nagyon vigyáz rám meg minden csak ezt valahogy másnak érzem... Azért köszönöm a válaszokat
2014. júl. 8. 13:30
 6/20 anonim ***** válasza:
Hát lehet hülyeség amit mondok, mert nem tudom eldönteni hogy most akkor készen állsz-e vagy nem, de essél túl rajta, ezt máshogy nem fogod levetkőzni. És igen megfog változni a kapcsolatotok, sokkal mélyebb lesz. Fájni meg nem is fáj mindenkinek.
2014. júl. 8. 14:11
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
szexre fel! Ma este feküdj le vele és kész. Olyan ez mint egy nagyon meredek csúszda: félsz, de látod, hogy mindenki túléli, ezért legfeljebb az első csúszásnál behunyod a szemed. A másodiknál már nem fogod:)
2014. júl. 8. 15:28
 8/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2014. júl. 8. 15:50
 9/20 anonim ***** válasza:

"meddig várattasak még vele hogy még neki se legyen már kellemetlen?"

Neki már most is kellemetlen!

2014. júl. 8. 15:52
 10/20 A kérdező kommentje:
Szerintem ez még nem kellemetlen számára. Én ugy érzem hogy ezzel nem visszautasitom őt ( komolyan nem erről van szó, hiszen mindig is egy ilyen fiuról álmodoztam , és én vele szeretném az elsőt is átélni) Csak leginkább az az ijesztő hogy ő is és én is még szüzek vagyunk. Tehát tapasztalatlanok. És lehet hogy ő készen áll erre, de én még nem teljesen. De MINDENKÉPPEN VELE SZERETNÉM...
2014. júl. 8. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!