Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért szednek fel a fiúk szűz...

Miért szednek fel a fiúk szűz lányokat CSAK egyetlenegy alkalomra? (nem értem)

Figyelt kérdés

Odafigyelő partnerem volt első alkalommal, de így is nagyon sok "macerával" járt, hogy a dolog viszonylag jó élményként maradjon meg mind nekem, mind a pasinak.

Ezért nem értem, hogy mégis miért jó annyira szűz lányokat hajkurászni. Oké, azt felfogtam, hogy nem tud a csaj kihez hasonlítani téged és hogy mégiscsak te vagy neki az első, de ha valaki csak egy alkalomra szedi fel ezeket a csajokat, mégis mit számít ez? Egy szűz lánnyal gyakran nem is tudsz túl sok mindent kezdeni, ha nem akarsz fájdalmat okozni szerencsétlennek... Vagy most az komolyan annyira felizgatja a pasikat, hogy szegény csaj nem is élvezi vagy ne adj isten könnyezni kezd a fájdalomtól? :o

2014. júl. 8. 12:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ugyanolyan figyelmes attól még,nem jelenti azt,hogy nem foglalkozik semmivel.
2014. júl. 9. 23:00
 12/14 anonim válasza:
Egò szűk punci nem eces a csaj xd kb ennyi
2015. jan. 24. 23:45
 13/14 anonim ***** válasza:

Ha egy szűz lánnyal lehetnék, az kiszedné belőlem a tüskét, amit egy több éves trauma okozott és fel tudnám dolgozni.

Úgy vagyok vele, hogy ha már muszáj egy szűz lányt keresnem, akkor minden macerát vállalok azért, hogy neki jó legyen. És igyekeznék minden jót megadni tőlem telhetően, hogy a lelkiismeret-furdalásomat csökkentsem, amiért fájdalmat okozok.

Kifejezetten rettegek, hogy soha az életben nem lesz lehetőségem elvenni egy lány szüzességét és egész életemben végigkísér engem a trauma, ami miatt keresek egy szűz lányt.

2017. aug. 14. 10:39
 14/14 anonim ***** válasza:

Hülye az a pasi, aki bejáratja a jó puncit és utána letesz róla.

Én éppen egy szűzlányt fűzök és ha meglesz, szeretnék is együtt maradni vele.

Így volt az elődjével is (exemmel).

2018. nov. 20. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!