Miért szednek fel a fiúk szűz lányokat CSAK egyetlenegy alkalomra? (nem értem)
Odafigyelő partnerem volt első alkalommal, de így is nagyon sok "macerával" járt, hogy a dolog viszonylag jó élményként maradjon meg mind nekem, mind a pasinak.
Ezért nem értem, hogy mégis miért jó annyira szűz lányokat hajkurászni. Oké, azt felfogtam, hogy nem tud a csaj kihez hasonlítani téged és hogy mégiscsak te vagy neki az első, de ha valaki csak egy alkalomra szedi fel ezeket a csajokat, mégis mit számít ez? Egy szűz lánnyal gyakran nem is tudsz túl sok mindent kezdeni, ha nem akarsz fájdalmat okozni szerencsétlennek... Vagy most az komolyan annyira felizgatja a pasikat, hogy szegény csaj nem is élvezi vagy ne adj isten könnyezni kezd a fájdalomtól? :o
"vallásos ijesztgetést, hogy a szűz lányoknak fáj az első alakom "
Ez biológiai tény, te retardált.
Elhiheted, hogy az ilyen fiúk nem fognak annyit foglalkozni a szűz lányok biológiai igényeivel mint aki valóban szereti is őket.
És azért szeretik jobban őket, mert 1. szűkebbek, 2. tuti nincs nemi bajuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!