Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért szednek fel a fiúk szűz...

Miért szednek fel a fiúk szűz lányokat CSAK egyetlenegy alkalomra? (nem értem)

Figyelt kérdés

Odafigyelő partnerem volt első alkalommal, de így is nagyon sok "macerával" járt, hogy a dolog viszonylag jó élményként maradjon meg mind nekem, mind a pasinak.

Ezért nem értem, hogy mégis miért jó annyira szűz lányokat hajkurászni. Oké, azt felfogtam, hogy nem tud a csaj kihez hasonlítani téged és hogy mégiscsak te vagy neki az első, de ha valaki csak egy alkalomra szedi fel ezeket a csajokat, mégis mit számít ez? Egy szűz lánnyal gyakran nem is tudsz túl sok mindent kezdeni, ha nem akarsz fájdalmat okozni szerencsétlennek... Vagy most az komolyan annyira felizgatja a pasikat, hogy szegény csaj nem is élvezi vagy ne adj isten könnyezni kezd a fájdalomtól? :o

2014. júl. 8. 12:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Valószinűleg a szűk pináért:D
2014. júl. 8. 12:23
 2/14 anonim ***** válasza:
25%
nem lenne itt semmi macera, ha nem hinné el mindenki azt a vallásos ijesztgetést, hogy a szűz lányoknak fáj az első alakom meg a szex az ördög műve és társai
2014. júl. 8. 12:24
 3/14 anonim ***** válasza:
89%

"vallásos ijesztgetést, hogy a szűz lányoknak fáj az első alakom "

Ez biológiai tény, te retardált.

2014. júl. 8. 12:25
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Azért, amiért a többi nőt: punciért.
2014. júl. 8. 12:26
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert simogatja egy fiú egóját, ha valakinek ő az első. De ettől függetlenül még több esélyes a dolog. Lehetne odaadóbb, meg óvafosabb a lánnyal. A lánynak meg nem szabadna engedni ilyen gyorsan.
2014. júl. 8. 12:27
 6/14 A kérdező kommentje:
Egyébként az, hogy mennyire fáj az első függ attól is, hogy a lány milyen szűk és a pasi mekkora. Nekem kifejezetten fájt az első, de van olyan barátnőm, akinek inkább csak kellemetlen volt. :)
2014. júl. 8. 12:30
 7/14 A kérdező kommentje:
Oké, értem hogy ez nagyon ególegyezgető, de ezért kell ebből sportot űzni, hogy ki tud több szüzet megdönteni? :D
2014. júl. 8. 12:31
 8/14 anonim ***** válasza:
92%

Elhiheted, hogy az ilyen fiúk nem fognak annyit foglalkozni a szűz lányok biológiai igényeivel mint aki valóban szereti is őket.

És azért szeretik jobban őket, mert 1. szűkebbek, 2. tuti nincs nemi bajuk.

2014. júl. 8. 12:34
 9/14 anonim ***** válasza:
77%
Az a könnyezéses dolog, megfogott, igen az jó lehet ,amikor könnyes szemmel kérlel,hogy méég.
2014. júl. 9. 13:14
 10/14 anonim ***** válasza:
most komolyan, ha egy pasi egy alkalomra felszed egy szűz lányt, akkor mennyire figyelmes, hogy ne fájjon neki? mért éri meg neki ez a macera?
2014. júl. 9. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!