Szerintetek 15 evesen szerelembol elveszteni nagyon gaz?
Figyelt kérdés
Van egy baratom, egy honapja es erzem hogy szeret es en is ot. Nem mostnaban gondoltam az elso alkalmat, hanem ha kb fel eve leszunk egyutt. Es tenyleg szaz szazalekosan megbizom benne, es biztos hogy kesobb nem bannam meg. Januarban toltom a 15. szuletesnapomat.2014. júl. 7. 17:52
11/14 anonim válasza:
6-os, ez jó meglátás.
Az érettség amúgy meg nem kötődik szorosan a korhoz, mivel lehet van aki 15-16 évesen érettebben tud gondolkodni, és többet is tud-e téren mint pl egy 21-22 éves ember.
Ha ez megvan akkor már csak a partneredre kell odafigyelned. Ő hány éves, ő is szűz még?
Mindenképp várj és NE A KÍVÁNCSISÁG MEG A RÁBESZÉLÉS, HANEM A SZERELEM, SAJÁT AKARAT VIGYEN RÁ...
12/14 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom.Szerintem korai. Lelkileg nem biztos hogy jol fogod erezni magad. Es meg fogod banni. Ha tenyleg szeretitek egymast akkor varj meg.
13/14 anonim válasza:
sztem alappból 14 éves kortól már normális elveszíteni de sztem akko is olyannal akit legalább egy féléve 5 hónapja ismersz 14/L
14/14 A kérdező kommentje:
Ma (vagyis tegnap) voltunk egy jó helyen, és majdnem megtörtént, csak inkább mondtam neki hogy ne.
2014. júl. 11. 00:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!