Szerintetek 15 evesen szerelembol elveszteni nagyon gaz?
Még túl korai lenne..meg fogod bánni.
Tapasztalatból mondom..
figyelj
én szeptemberben leszek 15 szóval nem fogok papolni neked vagy ilyexmi mert veled egykorú vagyok
szerintem korai mert, igen szeretedm meg ő mondja hogy szeret de ez könnyen megváltoztat. szerintem ilyen korban nem lehet hozzá elég érettnek lenni
biztos érdekel a dolog meg kíváncsi vagy mint mindenki ilyenkor de szerintem várj még egy kicsit vele
Várj még.15 évesen szerelemből is korai.
Ráadásul minap volt itt egy olyan hogy 15 évesen terhes lett a lány,a pasi meg lelépett melőlle mert felelőtlenek voltak,és tapasztalatlanok,éretlenek.
Kedves 4-es!
Nem buzdítottam, csak leírtam a véleményem. Én már 15 évesen érettnek éreztem magam hozzá, és olyankor is lehet komoly kapcsolata valakinek. Ismerek olyat, aki 15 éves korában jött össze a barátjával, 4 hónap után lefeküdt vele (még szintén 15 éves korában), és most, 5 év múlva is még mindig együtt vannak.
A ti esetetekben én maradnék még egy jó darabig a pettingelésnél, és annál, hogy simogatással és orális kényeztetéssel juttatjátok el egymást az orgazmusig.
Ha már megismertétek egymás testét, megvan a kölcsönös bizalom, közelebb kerültetek egymáshoz testileg-lelkileg annyira, hogy már inkább vágybéli izgalom van bennetek, mintsem szorongás vagy félelem az első alkalomtól, akkor egy idő után úgyis érezni fogjátok, hogy vágytok már a szeretkezésre, és tudni fogjátok, hogy mikor van itt az ideje.
Én is 15 évesen jöttem össze a barátommal, nem siettük el a dolgot, az elején nem is gondolkoztam rajta, hanem amikor éreztem "az idejét" akkor bújtunk össze. Egyáltalán nem bántuk meg, sőt kifejezettem boldog vagyok, hogy egy "tündérmesébe illő" volt az első(és a többi is). :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!