Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek 15 evesen szerelem...

Szerintetek 15 evesen szerelembol elveszteni nagyon gaz?

Figyelt kérdés
Van egy baratom, egy honapja es erzem hogy szeret es en is ot. Nem mostnaban gondoltam az elso alkalmat, hanem ha kb fel eve leszunk egyutt. Es tenyleg szaz szazalekosan megbizom benne, es biztos hogy kesobb nem bannam meg. Januarban toltom a 15. szuletesnapomat.
2014. júl. 7. 17:52
1 2
 1/14 anonim válasza:

Még túl korai lenne..meg fogod bánni.

Tapasztalatból mondom..

2014. júl. 7. 17:55
 2/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Főleg ahhoz képest, hogy a mostani lányok már 13 évesen kezdik...
2014. júl. 7. 17:57
 3/14 anonim ***** válasza:

figyelj

én szeptemberben leszek 15 szóval nem fogok papolni neked vagy ilyexmi mert veled egykorú vagyok

szerintem korai mert, igen szeretedm meg ő mondja hogy szeret de ez könnyen megváltoztat. szerintem ilyen korban nem lehet hozzá elég érettnek lenni

biztos érdekel a dolog meg kíváncsi vagy mint mindenki ilyenkor de szerintem várj még egy kicsit vele

2014. júl. 7. 17:57
 4/14 anonim ***** válasza:
79%
15 évesen, 1 hónap együttjárás után semmennyire nem ismerheted még a barátod, könnyelmű kijelentés a "100 %-osan megbízom benne". Ebből is látszik, hogy még gyerek vagy, szerelmes és nem látod a valóságot. Én azt mondom, hogy járjatok továbbra ha szeretitek egymást, és ne ezen gondolkodj, majd érezni fogod ha itt lesz az ideje. Ne erőltesd, semmiről nem maradsz még le......a kedves 2-es kommentelőnek meg üzenem, hogy azért mert már van idióta 13 éves aki nem szűz, attól még nem feltétlen kell arra buzdítani egy 15 éves (valószínűleg értelmesebb lányt), hogy akkor ő se legyen az.....ez nem lóverseny, nehogy már az legyen a példa, hogy 13 évesen dugjanak a gyerekek.....
2014. júl. 7. 18:02
 5/14 anonim ***** válasza:

Várj még.15 évesen szerelemből is korai.

Ráadásul minap volt itt egy olyan hogy 15 évesen terhes lett a lány,a pasi meg lelépett melőlle mert felelőtlenek voltak,és tapasztalatlanok,éretlenek.

2014. júl. 7. 18:11
 6/14 anonim ***** válasza:

Kedves 4-es!

Nem buzdítottam, csak leírtam a véleményem. Én már 15 évesen érettnek éreztem magam hozzá, és olyankor is lehet komoly kapcsolata valakinek. Ismerek olyat, aki 15 éves korában jött össze a barátjával, 4 hónap után lefeküdt vele (még szintén 15 éves korában), és most, 5 év múlva is még mindig együtt vannak.

2014. júl. 7. 18:22
 7/14 anonim ***** válasza:
6-os 5-ös vagyok.Csak tudod sokaknál nem ez lesz a helyzet mint annál a pár embernél aki így is marad,nem ők vannak többségben.15 évesen ilyen dolog felelőtlen,és éretlen.Bírják ki 17-18 éves korukig.
2014. júl. 7. 18:32
 8/14 anonim ***** válasza:
Oké, értem a ti álláspontotokat is. Nem szeretnék erről vitázni. Úgyis azt fogja csinálni, amit ő jónak lát. Nem rajtunk múlik.
2014. júl. 7. 18:35
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem rajtunk múlik,akor meg sem kérdezi.Fél és tudni akarja a véleményeket.Ígyviszont elég nagy a hatésunk rá.
2014. júl. 7. 18:37
 10/14 anonim ***** válasza:

A ti esetetekben én maradnék még egy jó darabig a pettingelésnél, és annál, hogy simogatással és orális kényeztetéssel juttatjátok el egymást az orgazmusig.

Ha már megismertétek egymás testét, megvan a kölcsönös bizalom, közelebb kerültetek egymáshoz testileg-lelkileg annyira, hogy már inkább vágybéli izgalom van bennetek, mintsem szorongás vagy félelem az első alkalomtól, akkor egy idő után úgyis érezni fogjátok, hogy vágytok már a szeretkezésre, és tudni fogjátok, hogy mikor van itt az ideje.

Én is 15 évesen jöttem össze a barátommal, nem siettük el a dolgot, az elején nem is gondolkoztam rajta, hanem amikor éreztem "az idejét" akkor bújtunk össze. Egyáltalán nem bántuk meg, sőt kifejezettem boldog vagyok, hogy egy "tündérmesébe illő" volt az első(és a többi is). :)

2014. júl. 7. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!