Van e meg esely hogy boldogok legyunk?
Figyelt kérdés
egy masfel eves kapcsolat utan tonkrement a kapcsolatunk.EN meg mindig szenvedek de nem olyan veszesz csak olyankor mikor szerelmes parokat latok az uton meg ilyesmi.Sok szep lany vagy a kornyezetemben de egyik sem jon be mert a regi baratnomben valami egyedit talaltam.Volt mar komoly kapcsolatom nem is egy de a vegen azert szakitottam mert megsem ment.Meg annyit hogy a korkulombseg koztunk eleg nagy ebbol tobszor volt vitank de a vegen megoldotuk.O most massal van egyut vele egykoruval es azt mondja hogy nagyon boldog es nagyon szereti jobban mint engem mert engem nem is szeretett annyira.Vajon tenyleg igy lenne? Vajon ha sikerul hogy eleg anyagi biztonsagot es fuggetlenseget adjak (karrier , penz ,egyeni lakas) akkor mukodne e a dolog? Kozos tervunk volt egyut eskuvo gyerek satobbi.Az oszesz baratnoim kozul o volt az akiben lattam azt hogy jo anya lenne a gyerekeimnek Mit tegyek ? varjak es kozben epitsem fel a karrierem es nehany ev mulva probaljam meg? valaszokat varok olyanoktol akik voltak hasonlo helyzetben de irhatnak masok is2010. jan. 6. 17:25
1/4 anonim válasza:
Szerintem ilyen kijelentés után már ne várj tőle sokat!
2/4 anonim válasza:
A nok elegge kiismerhetetlenek. Nekem is most ert veget az 5 eves kapcsolatom. Mar mi is sokat terveztunk (vagy legalabbis en), es egybol vege lett. O talalt mar mas pasit, en meg egyedul vagyok (hisz 3 napja tortent az egesz), de nem panikolok. Lehet, h kicsi szorakozasra vagyik, kikapcsolodasra, amit mellettem nem kapott meg, uh egyelore hagyom. Majd par het mulva probalok kozeledni hozza, s ha nyilt akkor talan ujrakezdhetjuk. Amugy hiszek abban, h az ido lassan bar, de kivalogatja az emlekeket, es egy ido utan csak a jok maradnak meg, a rosszak pedig eltunnek, es akkor talan lesz ujra eselyem. Ha addig persze nem talalok mast, de sajnos annyira osszeszoktunk, h en mar szinte nem is szeretnek mast, nem tudom ha meg valakit meg tudok igy szokni, pedig csak 22 vagyok meg. Talan mindenkiben ot fogom keresni, es ez nagyon rossz lesz, mert nem hiszem, h meg fogom talalni.
3/4 anonim válasza:
Ezt a jólérzem magam dolgot lerázásból mondta v cukkolásbó ? mert ha az utóbbi akkor lehet még esély.
4/4 anonim válasza:
Inkáb nézzél más után ne hogy már azért keres sok pénzt hogy vissza jöjön...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!