Kit válasszak? Hogyan lépjek? Mit tegyek?
Van 1 élettársam 8 éve!Nem jó a kapcsolatunk! Verekszik agresszív és nem is vagyunk 1 éve normális kapcsolatban mivel külföldre ment dolgozni és havi 2-3 napra találkozunk!!Kiszerettem belőle de mivel ő szeret nem merem neki megmondani mert félek kicsit a reakciójától!
Megismerkedtem közben 1 aranyos kedves fiúval akit tudnék szeretni és ő már szeret is engem!!!!Nem agresszív nem bántana meg és kellek neki!!!És a fiam is ,mivel van 1 fiam!!Nagyon szereti őt is!!! Hogyan lépjek??
Mit tegyek??
Nyilván azt kell választanod, aki nem agresszív veled és a fiaddal, aki szeret téged. Inkább legyél egy normális kapcsolatban mint egy olyanban, amiben nem kapsz mást csak verést és semmi szeretetet.
Hogy ezt hogyan lépd meg azt nem tudom. De szerintem mindenképpen szükséged lesz az új párod segítségére, nehogy az a dühöngő állat bántson. Sok szerencsét kívánok neked és remélem sikerül a másik pasival újrakezdened az életed.
Te magad sem hiheted el,hogy aki bánt és agresszív,az szeret.
Legalább magadnak ismerd el, hogy gyáva vagy és jól jön az élettársad pénze, amit kint megkeres. Azt nem mondhatod,hogy félsz tőle,hisz ha úgysincs itthon, bármikor leléphetnél.
Egyébként ugyanolyan ocsmány vagy, mint ha ezt egy férfi művelné le..
nem látom ugy hogy ocsmány lennék kedves válaszoló, te nam tudsz mindent!! Ő számtalanszor megcsalt engem!!! Voltak hosszabb kapcsolatai is!!!!
Én nem csaltam meg mert semmi nem volt még köztünk a másik sráccal csak beszélgetünk!!!!!
Szia!.:)...teljesen egyet értek az első válaszolóval.A másik válaszolónak annyiban van igaza,h te sem hiheted el h szeret téged egy olyna állat.Azok a tulajdonságai amiket felsoroltál,szerintem egyáltalán nem olyanok,mik egy jó kapcsolatot teremthetnének.Mindenképpen lépned kell.Először is a fiad javát kell szolgálnod nem az élettársadét és nem a magadét.Az az ember bántalmaz benneteket,nem vagytok biztonságban.Ha hazajön mond el neki,h már nem szereted.De h h mond el azt tényleg nem tudom,én is félnék h ujra megver.:S...
Szeresd azt aki megérdemli:)...Sok szerencsét,remélem sikerül :)!!
Köszi szépen!
Az a mondatod hogy:szeresd aki megérdemli! nagyon elgondolkodtatott!! Nagyon igaz!!!
Hát mond el neki, hogy már nem szereted. Ezután amikor elmegy külföldre megint cserélj zárat. Ha nagyon szükséges szerintem kérhetsz távoltartásit, hogy ne zaklasson titeket és a fiadat ne bántcsa. Végszükség esetén költözz el pár utcával odább és a telefonszámod szedesd ki a telefonkönyvből és légy boldog a kedves fiúval és a fiaddal.
Sok sikert és remélem amit leírtam nem kell megcsinálnod :D (mármint a rosszat, de az új családot igen. neked is jót fog tenni :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!