Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit gondoltok azokrol a...

Mit gondoltok azokrol a fiukrol akik kenytelenek becsajozni es inkabb, , szuzoltashoz" folyamodnak egy q-val?

Figyelt kérdés
Tapasztalat? Velemenyek?
2014. júl. 3. 19:27
1 2 3
 11/22 LeftBehind ***** válasza:
Az még egy dolog hogy 16 évesen hülyeség, de 20 év felett már mindenki ufónak néz ha szűz vagy.
2014. júl. 3. 20:16
 12/22 anonim ***** válasza:
ja mondjuk én nem a 16 évesekre gondoltam. én 22 évesen voltam először prostival, és azóta sem tudtam barátnőt vagy szexpartnert találni. Úgyhogy ha nem prostizom akkor még most is(30 évesen) szűz lennék.
2014. júl. 3. 20:19
 13/22 anonim ***** válasza:

Sajnálom, túl konzervatív vagyok.

Egyébként a q-k privilégiuma simán megfér az elképzeléseim szerint, tényleg ilyen nagyon magányos szívek gyógyítójaként, meg hátrányos helyzetű emberek szexjátékaként...

De most komolyan. Ti ezt egy picit sem érzitek megalázónak, hogy nem meghódítotok valakit, hanem inkább elsunnyogtok egy hivatásoshoz? Hogy cheateltek az élet nevű játékban? Hogy nincs kihívás, kockázat és nagyobb nyereség?

Oké értem, lány vagyok. rózsaszín köd, meg csillám pónik között leledzik az agyam... nem érthetem:)

2014. júl. 3. 20:26
 14/22 LeftBehind ***** válasza:
Őszintén? Inkább azt tartom megalázónak ahogy a csajok eddig bántak velem. Az elmúlt fél év után már nagyon közel állok hozzá hogy megutáljak mindenkit! Ezt az évet még kivárom aztán ha nincs semmi akkor irány a rosszlányok.hu
2014. júl. 3. 20:37
 15/22 anonim ***** válasza:

"Ti ezt egy picit sem érzitek megalázónak, hogy nem meghódítotok valakit, hanem inkább elsunnyogtok egy hivatásoshoz?"

Szerintem nem érted a különbséget. Olyan szinte kizárt, hogy egy nő 20 évesen még szűz legyen, kivéve ha önszántából teszi. Egy férfi viszont kaparhat, vért izzadhat, ha nincsenek jó adottságai eláshatja magát, miközben a nőknek semmit nem kell tenniük, csak elhajtaniuk a nekik nem tetsző kanokat! Ne sértődj meg, de kissé bárgyúnak találom a fentebb idézett szövegedet.

"LeftBehind nevű felhasználó válasza:

Őszintén? Inkább azt tartom megalázónak ahogy a csajok eddig bántak velem. Az elmúlt fél év után már nagyon közel állok hozzá hogy megutáljak mindenkit! Ezt az évet még kivárom aztán ha nincs semmi akkor irány a rosszlányok.hu"

Fölösleges várni. Ha sokmindent megtettél már az ügy érdekében (sportolás, pénzkeresés, a lehetőségekhez képest igényes, ápolt kinézet) és továbbra is csak a megvetést kapot vagy levegőnek néznek, akkor irány a fizetős zóna. Én is azt csinálom 17 éves korom óta. Olyanok hiába osztják az észt mosolyogva, akiknek lövésük nincs róla, milyen helyzetben vagy.

2014. júl. 3. 20:53
 16/22 LeftBehind ***** válasza:
Még egy lövést adok neki. Most van a fesztiválszezon, ha most nem jön össze akkor feladom.
2014. júl. 3. 21:32
 17/22 anonim ***** válasza:
"Hogy cheateltek az élet nevű játékban?" Inkább sehogy. Annak úgyis börtön lenne a vége.
2014. júl. 4. 17:34
 18/22 anonim ***** válasza:

Igen, akinek normális a szexuális élete az könnyen beszél, ő el sem tudjka képzelni milyen érzés amikor a csapból is ez folyik és neki ilyen meg olyan ok miatt nem lehet rá lehetősége.

Egészen biztos vagyok benne, hogy 10 ellenzőből 9nek sose volt ilyen problémája és még csak el se tudja képzelni, hogy milyen problémák vezetnek ehhez, azt hiszi ha ő megcsinálja akkor ez a világ legtermészetesebb dolga, de sajnos nem így van mert akkor az olimpián holt verseny lenne a föld minden lakójával egyetmeben

2014. júl. 4. 17:58
 19/22 anonim ***** válasza:

Nem ítélem el, teljesen megértem, mert én is ilyen helyzetben vagyok, csak még nem mertem örömlányhoz menni, de nagyon-nagyon szeretnék már régóta.

#13 Ezt a nők és a nőknél sikeres férfiak nem érthetik.

Az egész létezésem egy r*hadt nagy megalázás. Egy kis prostizás ezen nem tudna rontani. A kihívásoktól meg már a f***om kivan.

25F

2014. júl. 4. 19:17
 20/22 anonim ***** válasza:

"Hogy cheateltek az élet nevű játékban?"

Akinek nem tették tönkre a gyerek és kamaszkorát szadista előemberek,s mert viszonylag normális közegben nőtt fel ezért szociális képességei kellően fejlettek,az nem tudja mekkora erőfeszítésbe kerül egy efféle hiátusokkal küzködőnek felkeresni egy örömlányt.

-------

Nekem minimum egy mártírhajlamú angyal kell.Aki hajlandó föláldozni magát azért,hogy belőlem embert csináljon.Ilyen nő valószínűleg nincs.Én pedig nem akarok senkit sem tönkre tenni.Ezért ha netalántán hölgytársaságra vágyom, maradnak a kurtizánok.

2014. júl. 4. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!