Amikor ez eszükbe jut, meg kell állniuk egy pillanatra és elgondolkodni azon, hogy azt a pénzt lehet értelmesebb dolgokra is költeni, később úgy is behozza a sors az igazit az életükbe akit szerethetnek, ami által igen jó a szex. Minél később annál élvezetesebb.
2014. júl. 3. 19:32
2/22 anonim válasza:
Én lány vagyok, nagyon nyitott gondolkodású, de ettől kiráz a hideg. Annyira szánalmasnak találom:(
2014. júl. 3. 19:35
3/22 anonim válasza:
Kiráz as hideg? Miért? Hiszen ők úgysem kellenek nektek!
2014. júl. 3. 19:39
4/22 anonim válasza:
"a"
2014. júl. 3. 19:40
5/22 anonim válasza:
Ugyan azt gondolom, mint arról, hogy fizetni a levegőért...
Jó béna vagy öcsém!
Ez van ingyen is! Csajozz be, és inkább kocsmázd el a pénzt
2014. júl. 3. 19:41
6/22 anonim válasza:
2-es vagyok megint.
Kiráz a hideg, mert az exemnek az unokatesójáról tudom konkrétan, hogy így vesztette el 16 évesen. Nem értem, mert a srác szuper jóképű és akkoriban is az volt (helyesebb, mint az exem:)) és fiatal is, most miért kellett ehhez folyamodni? Ez amolyan "tényleg mindegy nektek, hogy mibe dugjátok" érzés. Valószinüleg sose fogom megérteni.
2014. júl. 3. 19:46
7/22 anonim válasza:
Ha nem jön össze a nagy szerelem, egy jo prosti életmentö boldogság. Igen, a hülye pi-ák nagy konkurenciája, de inkább az a szánalmas aki ha megteheti nem ér meg neki néhány forintot egy gyönyörü nöi test, szex!!!!
2014. júl. 3. 19:48
8/22 anonim válasza:
A szokásos válaszok érkeznek hasonló kérdésekre:
1. válaszoló (helyes pofija van, 180-190 cm magas, nagy farkú, apuci pénzeli): "Sose fizetnék szexért, lúzer aki ezt teszi."
2. válaszoló (nincs helyes pofija, 160-175 cm magas, közepes vagy kis farka van, anyagi helyzete átlagos): "Soha életemben nem ért még hozzám nő ingyen, akkor maradjak szűz?"
2014. júl. 3. 19:56
9/22 anonim válasza:
"ettől kiráz a hideg. Annyira szánalmasnak találom:("
az lehet, hogy szánalmas, de akkor inkább haljak meg szüzen? vannak olyan emberek akik nem tudnak máshogy nőhöz jutni. és valóban nem olyan jó, mint barátnővel. De jobb mint egyedül.
2014. júl. 3. 20:03
10/22 anonim válasza:
Lehetne várni is, nem? Ráadásul az ismerősöm tényleg nem volt ráutalva a q-ra, tényleg helyes srác, csak még kezdő volt, gondolom önbizalom hiány vezette oda. Ilyen gyorsan fel kell adni? Ez bennem minden romantikát kiöl. De tényleg, itt a lényeg: lány vagyok, sosem fogunk ebben egyetérteni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!