Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A szűz emberek gyerekesebbek...

A szűz emberek gyerekesebbek (viselkedésben is) mint azok akik már túl vannak rajta? Menyiben járul hozzá a szellemi éréshez a szexuális élet megkezdése?

Figyelt kérdés

2014. jún. 30. 19:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi köze a kettőnek egymáshoz. Amit a 10-es válaszoló linkelt képeket, az baromság. Én 21 éves vagyok, szűz. Ettől még rá merem tenni egy lány vállára, derekára a kezem...Nyilván van aki annyira gátlásos, de az nem feltétlen a szüzességgel függ össze, sőt! Inkább neveltetés, családi háttér stb.

Rólam nem mondaná meg senki, hogy szűz vagyok vagy nem, vagy volt-e már barátnőm vagy nem.

21/F

2014. jún. 30. 20:19
 12/20 anonim ***** válasza:

"Amelyik srác még nem volt nővel, annál nagyon esélyes, hogy így áll be nőkkel pózolni."

Ezek a képek elég viccesek. Valami külföldi blikk féle photoshoppolta ezeket a képeket. Ilyen nincs! Én 30 évesen szűz vagyok. Nem vagyok sem ronda, sem kövér. Még az idegen csajokat is leszólítottam fiatal koromban, és dumáltam velük.(nem az időjárásról) Nem kell ilyen amerikai pite féle emberekre gondolni, amikor 20+ évesen szűz valaki.

Hogy ennek ellenére miért vagyok még mindig szűz? Azért, mert féltem a komoly kapcsolattal járó elvárásoktól és teljesítési kényszertől. Szexkapcsolatot meg sokkal nehezebb szerezni, mint heroint. Valószínű azért nem sikerült, mert én őszintén megmondtam, hogy csak szexet akarok.

2014. jún. 30. 20:36
 13/20 Buford Tannen ***** válasza:
De le lettem pontozva :D fáj a nyers valóság? Nyissátok már ki a szemeteket emberek!
2014. jún. 30. 22:02
 14/20 anonim válasza:
Annyiban segít hogy nem ezen gondolkodsz egyfolytában
2014. júl. 1. 00:36
 15/20 anonim ***** válasza:
"fáj a nyers valóság?" a valóság az fáj. de amit leírtál az nem igaz. "aberrált állat"
2014. júl. 1. 19:00
 16/20 Buford Tannen ***** válasza:
jó az egy kicsit még erős kifejezés 20körül, de ismerek 1 50es szuzet rá igaz!
2014. júl. 1. 19:54
 17/20 anonim ***** válasza:
és ő 50 évesen miért szűz?
2014. júl. 1. 20:17
 18/20 Buford Tannen ***** válasza:
Ez egy jó kérdés
2014. júl. 2. 17:49
 19/20 anonim ***** válasza:

Az a legrosszabb, amikor a 20 feletti szüzek azt hazudják (első sorban a környezetüknek, másod sorban maguknak is néha), hogy ők azért szüzek még, mert nem érdekli őket az egész. Közben meg azért, mert ku-.rvára bénák a nőknél és ku-.rvára nem értenek a nőkhöz, ráadásul tanulni, változni sem hajlandóak.

10-ből 1-2 húsz év feletti szűz férfi az, aki valóban mondjuk aszexuális, vagy nem érdekli az egész. A többi csak simán béna.

2014. júl. 2. 18:06
 20/20 anonim ***** válasza:
nem igaz. én pl csak féltem az elvárásoktól.
2014. júl. 2. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!