Miért utálják egymást?
Hárman vagyunk. Legalább. És ketten utálják egymást, és én csak sokszor nézem, hogy már megint mit művelnek egymással ezek a bolondok. Mert hát nyilvánvalóan bolondok, dilinyósok! Az egyik egy ilyen szélsőségesen vallásos, hívő. A másik pedig egy meglehetősen profán, szexéhes, éljünk a mának típus.
És ez a kettő ugyebár nem fér meg egymás mellett. Néha szégyellem a felesleges vitáikat, szóváltásaikat.
És itt vagyok én, a harmadik énem, az igazi, aki már megelégelte a viaskodást. Nem is bírom jól ezt a háborúskodást. Hogy lehetne ennek véget vetni? Hogy tudnám őket lecsillapítani?
Azért fontos magadat adni, (nem kiadni!) hogy azok az emberek találjanak rád, akik hozzád valók.
Ha mást mutatsz, vagy nagyon mást, akkor önmagaddal sem vagy összhangban és a kapcsolataid sem úgy alakulnak, nem azokkal az emberekkel, ahogyan szeretnéd.
Mi is 3-an vagyunk. 2-en jól megvagyunk, húgommal vitázok mindig. Húgom dagadt, szeret enni, én vékony vagyok, nme annyira szeretek enni..én sportolok ő utál..én kitűnő vagyok, neki 2-esei vannak mindenből...én szeretek zenélni, zongorázni, gitározni..neki idegesítő ricsaj..de én ennek ellenére is próbálok vele kibékülni, de nem mindig megy...mert amint a kisujjamat nyújtom ő egyből az egész karomat akarja..elég idegesítő amikor a semmin elkezd vitázni és sokszor nem is tudom miért bunkó már megint..
Rossz belegondolni, hogy ha felnövünk valószínűleg így nem fogjuk tartani a kapcsolatot, de ha az egyik fél túl makacs és ennyire nem lehet rajta változtatni, akkor nincs mit tenni. Csak valami nagyon erős dolog változtathatja meg a domináns felet, így lehet még béke..De az tényleg nem rajtunk múlik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!