Én azt hallottam, hogy azért mert más a testbeszédük és emiatt félreértik egymást (pl.: ha a kutya csóválja a farkát akkor boldog, ha egy macska teszi ezt, akkor ő ideges).
Meg az is benne lehet, hogy egyes kutyák prédának tekintik a kisebb állatokat és így a macskákat is.
Azért mert azok a qrva macskák gonoszak és állandóan piszkálják szegény kutyákat. Szerintem ha köpni tudnának még le is köpködnék az emeletröl a kutyákat, csak hogy forrjon az agyuk.
Most is itt a macska az erkélyen és kinn flangál direkt idegesiti a kertben lévő kutyát. De csak addig érdekes neki az erkély mig a kutya figyeli, ha kutya nincs ott bejön és néz más szórakozás után. Pl. engem idegesit hogy adjak neki enni.
2-ik,ha ennyire utálod a macskákat,miért nem adod oda olyannak,aki szeretné?
3-ik,nem hiszem,hogy ez lenne az oka,egy harciasabb macska is nekitámadhat egy kutyának,szóval ez fordítva is igaz.
Mert egy öreg macska nem kell senkinek és itt élte le az életét, innen már nem fogom kirobbantani.
Nem utálják egymást. Ha egy kutya hergeli magát a macskákon vagy el akarja pusztítani őket, az csakis a gazda hibája, rossz nevelésének következménye és a szocializáció hiánya más állatokkal szemben. Általában az ilyen esetekben a gazdi le se tudja tiltani a kutyáját a macska kergetéséről, az örjöngésről. Ez pedig megint csak a pocsék nevelésnek köszönhető, a felelőtlen állattartás egy példája.
Az én 35 kg-os kan kutyám együtt alszik a 2 macskámmal a házban. Soha sem bántotta vagy akarta bántani még az idegen cicákat sem. És ez minden eddigi kutyámra igaz volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!