Normál tampont lehet használni szűzen is?
Figyelt kérdés
a mini tamponok nem tartanak sokáig,szeretném kipróbálni a normált,de szűz vagyok! lehetséges?vagy inkább ne?2008. aug. 1. 13:37
1/16 anonim válasza:
Éppenséggel lehet, de minit ajánlák "kezdőknek". De ha neked a normál is kényelmes.. akkorhát próbáld ki. Én is nemrég tértem át arra, de szüzen is váltottam volna. Csak sokan maradnak a mininél.
2/16 A kérdező kommentje:
köszi a választ! :)
2008. aug. 1. 13:43
3/16 anonim válasza:
Én szűz vagyok, és én is áttértem a normálra. :)
4/16 anonim válasza:
nekem elég volt a light flow elnevezésű tampon,de mióta gyógyszert szedek(és nem vagyok szűz) normál kell...
5/16 anonim válasza:
nekem elsőre is kicsi volt a mini,rögtön normállal kezdtem,és szűz vagyok szoval..:)
6/16 anonim válasza:
én szüz vaygok és normált használok.
7/16 anonim válasza:
hát én mini soha életemben nem használtam...ha neked a normál kényelmesebb lenne abból a szempontból h nagyonn a szívóképessége akk nyugodtan használj azt...bajod nem lesz tőle
cupcup
8/16 anonim válasza:
Nyugodtan lehet használni normált. Én is használtam, és nem szakította át a szűzhártyát. Az a lényeg, hogy neked kényelmes legyen.
9/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat ;) kiprobáltam és kényelmes :D
2008. aug. 1. 22:10
10/16 anonim válasza:
ob.ét hazsnájj pro comfortot normalt nekem tökéletesen bevált é még énis szűz vagyok;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!