Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűzen lehet tampont használni...

Szűzen lehet tampont használni? Tényleg fáj és .

Figyelt kérdés

véres amikor elveszíti a lány a szüzességét ?

Ha véres, akkor azt hogy oldjátok meg, utána rohanás mosni ?

2010. nov. 27. 16:17
 1/7 HákszésHeksz ***** válasza:
100%
Hát ha minden lány 12 évesen elveszíti a szüzességét akkor nem lehet szüzen használni.... Amikor egy lánynak átszakítja a férfi a szűzhártyáját, akkor az vérezhet. De nem feltétlen vérzik... Ha a lány pl.: előtte már "elvégezte a piszkos munkát" vagy a tampon felsértette neki annyira, hogy vérezzen akkor nem vérzik. De elég egyszerűen megoldható nem kell itt fél liter vérre gondolni, csak egy kis vérzés... Fogsz egy törlőkendőt és letörlöd... aztán mehet tovább a menet.
2010. nov. 27. 16:32
 2/7 anonim ***** válasza:
92%
Lehet már az első menstruációtól tampont használni és ha át is szakítja a szűzhártyád, attól még szűz maradsz. Akkor nem leszel szűz, ha egy fiú a kukiját a puncidba dugja.
2010. nov. 27. 17:04
 3/7 anonim válasza:
100%
Nyugodtan lehet hasznalni de nem oriasi meretet hanem mini-t. Keves esetben szakitja at a szuzhargyat.
2010. nov. 27. 17:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
nyugodtan használd..13 évesen kezdtem a tampont használni de még mindig nem szakadt át a szűzhártyám:) ez am 2 éve van..ne parázz és tényleg nem a legnagyobb méretet kell hanem attol függően h mennyit menstruálsz..ha sokat akk mini helyett inkább normált;)
2010. nov. 27. 21:33
 5/7 anonim válasza:
100%
Nem lesz tőle bajod használd nyugodtan :) Én is azt használom és még mindig szűz vagyok :D
2010. nov. 28. 05:16
 6/7 anonim ***** válasza:

nekem nem vérzett:) mert annyira féltem tőle hogy vérezni fog :D

lehet használni sokkal jobb és befér nyugi;)

2010. nov. 29. 11:04
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen !
2010. dec. 19. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!