Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek a történet alapján...

Szerintetek a történet alapján jól döntöttem? Tényleg szeret engem? 18 évesen elég érett voltam ehez?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, és egyik osztálytársammal azt mondják a többiek nagyon összeillünk. Elárulom már csattan el csók közöttünk, és tetszett is a fiú. Koleszos vagyok, és a szobatársam azon a héten nyaralni volt a családjával. Éppen tusolni készültem mikor kopogtak. Felvettem a fürdőköpönyegem és ajtót nyitottam. Az az osztálytársam állt az ajtó előtt, akivel a csók volt. Mondtam neki, hogy várjon egy kicsit felkapok valamit magamra. Ő csak annyit felelt, nem kell. Itt már nagyon szerlemes voltam bele. Majd bejött az ajtón becsukta maga után, és felültetett az asztalra. El kezdett csókolgatni. Én pedig szétnyitottam a lábam. A kezével simogatta a combom belső felét. Majd az ölébe vett és ráfektetett az ágyra. Én akartam ezt az egészet nem ellenkeztem. Mikor már csak az alsónadrág volt rajta, kinyögtem, hogy szűz vagyok. Ő csak annyit felelt, hogy akarom-e és ő nagyon gyengéd lesz. Természetesen akartam. Majd miután ujjaival kényeztetett, elkezdte belém helyezni férfiasságát. Mint mondta is tényleg gyengéd volt. Nem erőltetett. Ezután lassan mozogni kezdett, és csak annyit mondott, hogy szeretlek. Így vesztettem el a szűzességem.
2014. jún. 25. 16:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Jó élményként meséled ha jól vettem észre, így azt kell mondjam, hogy jól döntöttél.
2014. jún. 25. 16:36
 2/6 anonim ***** válasza:
nem úgy tűnik hogy megbántad volna, szóval igen
2014. jún. 25. 16:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez eleg tundermesebe illo, hogy csak ugy berobbant hozzatok, meglatott furdokopenyben, es egybol megdugott :D
2014. jún. 25. 16:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Valahogy nekem is túl "pritiwumenes" a történet! De irígylésre méltó ha tényleg így volt!
2014. jún. 25. 16:52
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem hazudok.
2014. jún. 25. 16:53
 6/6 anonim ***** válasza:

hát mivel nem bántad meg szerinted jól döntöttél.

Mindenesetre elég érdekes módja egy kapcsolatnak ha ekkora a szerelem :D

Emellett 18 évesen csak középiskolás lehetsz... ott meg a koliba annyira nem szokás általában a fiúkat a lányokhoz engedni... legalábbis nálunk ilyen nem volt.

Másfelől meg az idő eldönti, hogy mi lesz belőle.

Addig is egy jó élmény ezt legfeljebb ő utáltathatja meg veled már.

2014. jún. 25. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!