Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ki mennyire félt az elsőtől?...

Ki mennyire félt az elsőtől? És, hogy sikeredett, volt csalódás? Vissza gondolva megérte aggódni? Mire kell a legjobban oda figyelni?

Figyelt kérdés
2014. jún. 24. 21:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Én nagyon paráztam idegességembe még csuklani is elkezdtem :DD Egyébként jó volt az elején fájt még.. És nem érte meg aggódni bár ez partnertől is függ.. Oda kell figyelni hogy ha pl: megzavarhatnak titeket legyen zárva az ajtó, És mindenképp kell gumi (!) Ha az én esetemet nézzük akkor egy pohár víz csuklás ellen :D 20 L
2014. jún. 24. 21:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát félni nem féltem, elég spontán jött így ráparázni se tudtam, olyan gyorsan zajlottak az események. Arra kellett volna odafigyelni, hogy ne legyen vége két mozdulat után:D De votl utána még két menet, úgyhogy alapvetően rendben volt így a dolog:D
2014. jún. 24. 21:14
 3/4 icu75 válasza:
igen féltem,de a barátom 7 évvel idősebb volt, türelmes sokat pettingeltünk,és mikor már nagyon vágytam rá óvatosan kezdtük. Kicsit fájt csak,sokkal nagyobb fájdalmat képzeltem. Utána minden szeretkezésnél az elején kicsit fájt,de jó érzés is volt egyben. Aztán teljesen eltünt a fájdalom. Szerintem ami fontos egymás iránti bizalom,zavartalan hely,gumióvszer.
2014. jún. 24. 22:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Félni nem féltem tőle,csak azért vártam volna még vele.Nekem csalódás volt,egészen másra,jobb érzésre számítottam.
2014. jún. 25. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!