Mit csináljak? Még szűz vagyok! L/18
Figyelt kérdés
2 hete van barátom.Szeretném már elveszteni a szüzességem de hogy mondjam meg neki? Ő még nem hozta fel hogy csináljuk.Attól is félek hogy könnyen kaphatónak fogok így tűnni és nem fog megbecsülni.2014. jún. 23. 20:32
11/13 anonim válasza:
Hát pedig éppen könnyen kaphatónak fogsz 2 hét után tűnni. Mondjuk kezdjetek pettinggel.
12/13 anonim válasza:
Látom nagyon tombolnak már a hormonjaid. Van egy ötletem, tedd meg velem először és akkor már nem tapasztalatlan csajként fogsz ágyba bújni vele és lesz egy jó élményed is elsőre :-)))
13/13 anonim válasza:
2 hét kevés. nagyon-nagyon kevés.
Nem ismered, ő sem ismer, nem ismeritek egymás a testét, kinek mi jó, mit szeret, mire vágyik.
És ne a szüzességed elvesztésével kezdjétek, hanem pettinggel. Annyi sok jó játékot lehet kitalálni, kár lenne kihagyni ezt az életedből.
Egy szűz lánnyal voltam, aki több mint fél év nagyon változatos és sok örömet adó szerelmes pettingelés után adta nekem a szüzességét. Egyikünk sem bánta meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!