Mit csináljak? Még szűz vagyok! L/18
Figyelt kérdés
2 hete van barátom.Szeretném már elveszteni a szüzességem de hogy mondjam meg neki? Ő még nem hozta fel hogy csináljuk.Attól is félek hogy könnyen kaphatónak fogok így tűnni és nem fog megbecsülni.2014. jún. 23. 20:32
1/13 anonim válasza:
Kicsit korai ez még szerintem....
2/13 anonim válasza:
Ha majd abban a hangulatban érzed magad és a hely is megfelelő kicsit nyomulj rá például kezd el lejjebb simogatni stb. és szépen lassan majd megtörténik.
De ez csak egy tipp helyzettől függően lehet ez nem a legjobb ötlet.
3/13 anonim válasza:
De én is azt gondolom hogy még ráér csak 2 hetes a dolog.
4/13 anonim válasza:
Várj még egy picit, ismerd meg jobban, légy szerelmes. Utána történjen csak meg a dolog. Egyébként én a helyedben biztos beszélnék vele erről, de max egy 1-2 hónapos kapcsolat után. Ha normális a srác megérti majd a helyzetet. Felesleges sietni. Egyébként igazad van, ha most lefekszel vele könnyen kaphatónak fogsz tűnni.
5/13 anonim válasza:
2-3 hónap után feküdj csak le vele! én se vagyok egy várós tipus de ennyit én is kibirok ha érdekel a lány! szóval 2 hónapnál ne előbb főleg h szűz v
7/13 anonim válasza:
Stresszelve nem lesz szép eredménye.Ráétek akkorra amikor úgy érzitek.
8/13 anonim válasza:
Utolagass max, fel fogja hozni, ha úgy látja belemennél. Legyetek kettesben, nálad, vagy nála.. :D
9/13 anonim válasza:
18 évig vártál, akkor most már kibírod azt a 2-3 hónapot.
10/13 anonim válasza:
2 hét után így rápattannál a brére? Ha vége a kapcsolatnak dobj rám egy üzit mindenképp, 2 hetet rádszánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!