Akik ellenzik a prosti látogatást szüzesség elvesztés céljából, azok azon az állásponton vannak, hogy a srác inkább szűzként haljon meg?
Figyelt kérdés
Nyilván olyan srácokról van szó, akik képtelenek becsajozni.2014. jún. 22. 21:06
11/34 anonim válasza:
Miért szabadultak volna a diliházból?
12/34 anonim válasza:
Mert annyira hülyéknek tartom őket. Fikarcnyi fogalmuk sincs arról, hogy mi van egy olyan srác fejében, aki még jócskán a többieken túl is szűz.
Szinte teljesen kizárt, hogy annak összejöjjön egy egyéjszakás (legyen mondjuk 2 % esélye valami hihetetlen szerencse folytán).
13/34 anonim válasza:
Nem azt mondom, hogy egyéjszakásat könnyű összehozni egy ilyen srácnak (ilyen srác vagyok), hanem komoly kapcsolatot még nehezebb. (Egyéjszakásnál kevesebb tulajdonság számit, stb...)
14/34 anonim válasza:
Egyéjszakáshoz ki kell hoznod a csajból az állatot. Ehhez pedig neked is egy állatnak kell lenned.
15/34 anonim válasza:
Én egy állat vagyok! Egy nyuszi-cica! 8(:-3)
16/34 LeftBehind válasza:
Ahhoz hogy összehozz egy egyéjszakást már eleve tapasztaltnak kell lenned vagy valamilyen agytornász mutatvánnyal el kell hitetned a csajjal és magaddal is hogy tapasztalt vagy.
17/34 anonim válasza:
Egyéjszakásnál mire kiderülne, hogy szűz vagy, már nem leszel szűz.
18/34 LeftBehind válasza:
De ez még mindig nem zárja ki annak a lehetőségét hogy kiröhögnek és otthagynak még mielőtt befejezhetnéd.
19/34 anonim válasza:
15 másodperc alatt nem tud a csaj felöltözni XD
20/34 LeftBehind válasza:
Nem, de utána még mindig meg tud alázni és arra is lesz bőven ideje hogy elpletykálja mindenkinek aki él és mozog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!