Milyen korban normális, és ha megtörténik, hogy mondjam el a szüleimnek?
a jura korban
simán a híradó helyett este
Közbe vagy utána akarod közölni? :) Félre téve a viccet, hogy idézzek neked egy sort egy mexicói sorozatból:
"Asszonnyá váltam Apa!"
:D Na jóóó...
Egy biztos, Apádnak egyáltalán ne közölj le semmit! Az Anyukák pedig megértőbbek.
14+
amikor mindketten készenálltok rá
nem kell elmondanod a szüleidnek, semmi közük hozzá.
13:27 - szerintem meg a szülőknek semmi köze hozzá, mellesleg akinek nem olyan a kapcsolata a szüleivel, az hogy álljon anyuci elé?
Én nem mondtam el apának, úgyis sejtette, hogy nem csak együtt alszunk. Mindig védekezünk - FELVILÁGOSíTÁS!!!, az nem ártana, csak sajnos a szülők többsége prűd hozzá -, semmi baj nincs.
Kérdező: ha annyira el akarod mondani, mondd, engem ilyen mélységben nem érdekelne a gyerekem szexuális élete (persze, ha tanácsot kér, ilyesmi, szívesen segítek, de nem kell, beszámoljon az aktusairól. Ha gond van, viszont jöhet bizalommal, nem vágom agyon, max. fejfogás, hogy most mi lesz?).
Normális? Nincs olyan, mindenkinek akkor az, mikor úgy érzi. Én 24 évesen találtam meg azt, akivel lefeküdtem, barátnőm már 16 évesen. Egyénfüggő.
Szerintem 16+ már normális. 16 évesen 1 év kapcsolat után. 17 évesen fél év után, 18 évesen 3 hónap után. Egyébként meg, amikor készen állsz.
Én 19 évesen 4 hónap után tettem meg. Nem mondtam el a szüleimnek, nem tartozik rájuk.
Minek mondanád el? Semmi közük hozzá....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!