Fontos a pasiknak, hogy a lányok szőrtelenek legyenek alul?
Figyelt kérdés
Szűz vagyok és ugy érzem készek állok rá, hogy elveszítsem de szeretném ha minden rendbe lenne..Illetve van még egy olyan problémám, hogy a belső combomon barna folt van..és a barátomat ez elriasztaná-e?2014. jún. 22. 17:31
2/9 anonim válasza:
borotváld de legalább fazonra.
Attól fögg, hogy néz ki az a folt de engem nem hinném, hogy zavarna.
3/9 anonim válasza:
Igen fontos mert nem küldeném be a kobrát a sötét esőerdőbe..
Jobb ha le van borotválva..
4/9 anonim válasza:
Igen, fontos. Én hozzá nem nyúlnék egy benőtt puncihoz.
5/9 anonim válasza:
neem! :D
ne legyél dzsungel, csak ennyi! meg szerintem a borotva se jó megoldás, mert attól borostás lesz, meg kipattoghat, ami nem túl szép megint, nem is hiszem, hogy kényelmes...
szóval kozmetikus legyantázza, vagy nyírd rövidre!
6/9 anonim válasza:
Én szeretnék már végre egy szőrös puncit :)
7/9 anonim válasza:
Most komolyan, szerinted egy szőrös punci szexi?
8/9 anonim válasza:
Izlés kérdése, kinek mi tetszik. Van aki csap a csupaszra gerjed, sokan a szőrösre, míg mások a fazont szeretik. Én pl. személyszerint a szőrösre izgulok jobban, nem tudom megmagyarázni, ez tetszik és kész. 18/F
9/9 anonim válasza:
Ezek szerint a barátod még nem látott meztelenül?
Ha így van, akkor ne legyen még téma a szüzesség elvesztése.
Biciklizni tanulni sem egy hegyi túrával kezd az ember!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!