Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mik legyenek az "előkészületek"?

Mik legyenek az "előkészületek"?

Figyelt kérdés

Szóval van egy barátom. (L/22, F/25). Még szűz vagyok. Pár hónapja vagyunk együtt, de sajnos nem tudunk gyakran találkozni.

Ő már nagyon szeretné a szexet, és ezt nem is rovom fel neki, természetes dolog. Ismerkedni, ismerkedünk egymással már vagy fél éve. Járni úgy 3 hónapja járunk.

Én annyira a saját testem sem ismerem, az övét pedig egyáltalán nem. (Mivel nem tudunk gyakran találkozni, eddig nem volt sok időnk egymás testével ismerkedni.)

Ő már ma is szerette volna, de én azt mondtam, még ne. Eddig csak simogattam a testét, de nem elégítettem őt ki.

Kicsit ellentétes gondolatok voltak bennem. Szeretem őt, és kívánom is. De úgy érzem, még eléggé idegen a teste, és az egész helyzet. Még csak oldódom vele szexuális téren, és nem vagyok "beindulva teljesen".

Jó ötlet megtenni így is (mert gondolom, fájni mindenképp fájni fog) /ez is megfordult már a fejemben, hogy megteszem vele így, és majd belejövök/, vagy jobban járok, ha várok, míg jobban ráhangolódok az egészre?

Kérlek írjatok sokan, fontos volna!

2010. okt. 24. 18:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Az első alkalom rohadtul fontos. Ezt hangsúlyozom. A későbbiekben meghatározhatja a szexuális életedet. Szóval ne siesd el, add meg a módját, érezd magad felkészültnek. Egyébként nagyon helyen, hogy vannak még, akik képesek voltak megtartani a szüzességüket ennyi ideig. Megérdemelsz egy tapsot. 22/f
2010. okt. 24. 18:23
 2/7 Charlie Manson válasza:

Nem. Nem igazán jó ötlet, úgy belemenni, hogy közben parázol, hogy akarom-e, vagy mégse.

Együtt lehetsz vele úgy is, hogy még nem veszi el a szüzességed.

Megmondod neki őszintén, hogy neked még idő kell, hogy ráhangolódj, de egyébként minden másban benne vagy. Szeretnéd jobban megismerni a testét, ez ellen talán nem fog kézzel-lábbal tiltakozni :D

De engedd, hogy ő is megismerje a tiédet, ha kitapasztalja, hogy téged mi indít be igazán, az lényegesen könnyebbé teszi neked is majd, mikor teljesen egymáséi lesztek.

2010. okt. 24. 18:24
 3/7 anonim válasza:
huhh hát amikor találkoztok ismerjétek meg minél jobban egymást. :) menjetek el vmelyikőtökhöz és csak lazán élvezzétek egymás társaságát. :D akár ruhában
2010. okt. 24. 18:24
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi minden választ. Egyébként nem tudatos döntés volt, hogy idáig megmaradt. Egyszerűen csak eddig nem volt olyan, aki iránt azt a pluszt érzetem volna, és kapcsolatban. Remélem, most sikerül majd.

Csak tényleg bennem volt/van ez a dilemma, hogy jó ötlet lenne-e így, hogy mindegy, hogyan, ha szeretem, vagy azzal csak rosszat teszek magamnak, ha hirtelen.

Egyébként nagyon szűk vagyok, mikor nőgyógyászhoz kell mennem, rendszerint a legkisebb ujja is alig fér be. Ezért is gondoltam rá, hogy lehet, hogy csak úgy durr bele nem kellene, de tényleg nem tudom.

Köszönöm a válaszokat.

2010. okt. 24. 18:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is maradjatok pl a pettingnél..abba ugyebár minden belefér,csak nem rakja be a péniszét..Viszont akkor Te is megismerheted minden egyes részét csókok ezrei között..kézzel-szájjal kielégíthetitek egymást,de mégsincs szex.Ez neki is tetszeni fog,hogy legalább ezt elérte.De azért ne húzd olyan sokáig a szexet,mert a végén ráun.
2010. okt. 24. 18:58
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi neked is. Nem tervezem, hogy sokáig húzni akarom.
2010. okt. 24. 19:05
 7/7 anonim válasza:
Az 1 komentar nak van igaza az1 alkalom a leg fontosab en meg csak 1 szercsinaltam
2010. okt. 26. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!