Mik legyenek az "előkészületek"?
Szóval van egy barátom. (L/22, F/25). Még szűz vagyok. Pár hónapja vagyunk együtt, de sajnos nem tudunk gyakran találkozni.
Ő már nagyon szeretné a szexet, és ezt nem is rovom fel neki, természetes dolog. Ismerkedni, ismerkedünk egymással már vagy fél éve. Járni úgy 3 hónapja járunk.
Én annyira a saját testem sem ismerem, az övét pedig egyáltalán nem. (Mivel nem tudunk gyakran találkozni, eddig nem volt sok időnk egymás testével ismerkedni.)
Ő már ma is szerette volna, de én azt mondtam, még ne. Eddig csak simogattam a testét, de nem elégítettem őt ki.
Kicsit ellentétes gondolatok voltak bennem. Szeretem őt, és kívánom is. De úgy érzem, még eléggé idegen a teste, és az egész helyzet. Még csak oldódom vele szexuális téren, és nem vagyok "beindulva teljesen".
Jó ötlet megtenni így is (mert gondolom, fájni mindenképp fájni fog) /ez is megfordult már a fejemben, hogy megteszem vele így, és majd belejövök/, vagy jobban járok, ha várok, míg jobban ráhangolódok az egészre?
Kérlek írjatok sokan, fontos volna!
Nem. Nem igazán jó ötlet, úgy belemenni, hogy közben parázol, hogy akarom-e, vagy mégse.
Együtt lehetsz vele úgy is, hogy még nem veszi el a szüzességed.
Megmondod neki őszintén, hogy neked még idő kell, hogy ráhangolódj, de egyébként minden másban benne vagy. Szeretnéd jobban megismerni a testét, ez ellen talán nem fog kézzel-lábbal tiltakozni :D
De engedd, hogy ő is megismerje a tiédet, ha kitapasztalja, hogy téged mi indít be igazán, az lényegesen könnyebbé teszi neked is majd, mikor teljesen egymáséi lesztek.
Köszi minden választ. Egyébként nem tudatos döntés volt, hogy idáig megmaradt. Egyszerűen csak eddig nem volt olyan, aki iránt azt a pluszt érzetem volna, és kapcsolatban. Remélem, most sikerül majd.
Csak tényleg bennem volt/van ez a dilemma, hogy jó ötlet lenne-e így, hogy mindegy, hogyan, ha szeretem, vagy azzal csak rosszat teszek magamnak, ha hirtelen.
Egyébként nagyon szűk vagyok, mikor nőgyógyászhoz kell mennem, rendszerint a legkisebb ujja is alig fér be. Ezért is gondoltam rá, hogy lehet, hogy csak úgy durr bele nem kellene, de tényleg nem tudom.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!