Hogyan felejtsem el azt aki elvette a szüzességem?
fogadd el, hogy ez volt eddig, és ennek vége.
és igen, tudatosan el kell kezdeni felejteni, és hagyni a fenébe.
Kérd vissza a szüzességed,hogy képzeli,hogy elvette tőled.. :)
Amúgy komolyabban: máskor ne dugj olyannal,akivel lehet mégsem akarod elveszíteni(na de ilyen se lesz többet az életedben :D )
Még komolyabban:fogalmam nincs,keress mást akivel élvezetesebb a sex,hidd el elsőre mindenki béna,te is másodjára más partnerrel jobban fogod élvezni,remélhetőleg a srácnak se lesz már olyan rossz :D
Na jó késő van,kicsit meghülyültem,bocs ha lelkivilágod határait súroltam :P
Na, ez van az olyan kérdések után, hogy "15 évesen szexeljek a barátommal szerintetek?" meg hasonlók.
Meg kéne mutatni nekik, hogy nem lóverseny. Erre írtam valahol valakinek, aki 17 évesen a szüzessége miatt szenvedett (mert a b.nőit már felavatták), hogy érdemes volna azokat a barátnőket majd 10-15 év múlva, érett, felnőtt nőként megkérdezni, vajon milyen emlék az első? Kellemes? Vagy bárki más inkább megérdemelte volna az elsőt, mint az a srác?
Bocs, de nem tudom sajnálni egyikőtöket sem. Nem kell 14 évesen gerincre vágatni magad, mert ilyen korban 1 az 1000-hez, hogy veled marad a srác, dugni akar, és kész. Jó, nem azt mondom, ki lehet éppen használni a embert éppen 20 évesen is, de jóval kisebb rá az esély. Fel kéne fogni, hogy nektek valóban csak egy szüzességetek van, a fiúké viszont inkább csak elvi dolog, mivel biológiailag semmi nem változik meg rajtuk.
Annyit tehetsz, hogy megpróbálod felnyitni a többi lány szemét, hogy legyenek felelősebbek, és annak adják, aki valóban megérdemli. Nem, nincs 100%-os recept arra, hogy idősebb korban is a megfelelő férfi fogja elvenni, de ha várnak egy kicsit (16-18, vagy uram bocsá' akár 20 éves korukig is), akkor egyre kisebb rá az esély, hogy egy lenyalt hajú diszkókötsög fog rájuk mászni, aki a következő héten már tesz rájuk, mert éppen lujzát hegeszti a klotyóban.
Ja, és semmiről nem maradnak le csak azért, mert mondjuk 15 helyett 19 évesen lesz az első.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!